Tospikinannesi11 Gozlerimin icine baka baka gulerek midesini bulandiriyor ne yapacagimi hic bilmiyrm resmen böğürüyor inadima yapiyormus gibi
Saresi Tospikinannesi11 tepki vermeyin sadece bir kere ciddi şekilde yaptığının yanlış olduğunu söyleyip hiç tepki vermeyin
Leyla0613 Tospikinannesi11 aynısını yapıyor oğlum bakmıyorum ilgilenmiyorum hayır dersem daha çok yapıyor
ballikekim Tospikinannesi11 bunu benim kızım da 8 aylıkken yapmaya başladı şimdi 14 aylık bir kaç haftadır unuttu. Yapma kızım dedikçe daha çok yaoıyordu. Bazen bana kızdığında yapıyordu. Hiç tepki vermedim görmezden geldim unuttu.
Tospikinannesi11 Sesss_s yapmaya calisiyorum bu kez 2 eliyle bulandirmaya calisiyor kac kez kustu ilgi cekmek icin yaptığını dusunuyorum artık
Sesss_s Tospikinannesi11 biraz daha fazla igli istiyır demek biçkaç gününüzü ayırıp onunla vakit geçirin size ce ona iy gelicek
BAL_EVLAT16 Leyla0613 Benim kızımda 18 aylık bu 15 gündür alışmış o da yapıyor hoşuna gidiyor bide gülüyor
Merve_42 Tospikinannesi11 benim kızım da aynısını yapıyordu hele bide üstüne düşünce daha çok yapmaya başladı gormezden geldim öyle yaparken oraya odaklanmadim çok şükür bıraktık artık ☺️