kolonyalimendil Bebeğim yoğun bakımda zaten üzüntüden sütüm azalıyor bugün emzirmeme izin verdiler ama memeye çok düşkün olan oğlum tek göğsümü çok az emdi emmek istemedi.. unutuyormu beni 34 günlük😢 salı gününden itibaren emzirmiyorum
Elika00 kolonyalimendil sabret canım emzirmeye devam et sütün de artar bebeğin de emer üzülme emmese de sağlıklı olsun yeter
Saresi kolonyalimendil emmesin neden bu kadar üzülüyorsunuz ki çok şükür onu doyuracak gücünüz var bir şekilde karnı doyuyor önemli nokta orası ☺️
kolonyalimendil Elika00 tabiki önceliğim sağlığı ama enfeksiyon dolayı yatıyor anne sütünden daha yararlı ne olabilir ki şuan ona diye çok üzülüyorum 😢
Elika00 kolonyalimendil 1.5 saatte bir sütünü elle sağ canım önce memeyi okşa. Bebeğini kucağında tut memen Açık kalsın alışır kokuna annesini unutmaz sadece emmek zor gelmiştir çene kasları kuvvetlenecek merak etme sen
Saresi kolonyalimendil lütfen kendinizi boşa üzmeyin. İnsanlar o kadar tabulaştırmış ki normal doğum ve emzirmeyi. İnsana kendini yetersiz hissettirmek için her şeyi yapıyorlar