727272 Bebeğim de ⅘ gündür bir kulak ağrısı var kızım uyutmuyor gün içinde de eli hep kulağinda üşütmüş gibi de değil 4 aylığız dişten olabilir mi acaba ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
drns 727272 boğaz enfeksiyonları kulakta da enfeksiyona sebep olabiliyo valla biraz altarnetif tıp inanıyorsanız kendi sütünüzden sıkıp bekletin biraz anında kesilicektir kendim şahsen kendi kulağımda denemişliğim vardır 🫣 tecrübeyle sabit
papatya_1125 727272 canım ben de sağlık ocağına götürdüm kulağından kızarıklık var Muhtemelen orta kulak iltihabı antibiyotik Damla yazdı kullanmak istemedim ama doğal yöntemle de işe yaramayınca bugün damlattım
drns 727272 o zaman uzman görse daha iyi ona göre tedavi için antibiyotik veya ağrı kesici birşeyler verir bebeğiniz rahatlar
727272 papatya_1125 bizde kızarıklığı kendi yapıyor kulağını çekiştiriyor sürekli koparacak gibi hastanede randevu bulamadım zaten bende pazartesi sağlık ocağına götürüyüm bari teşekkür ederim
papatya_1125 Jelibonsmom merhaba.tesekkur ederim. Huzursuzluk elin kulağa sık sık gitmesi vardı. 1 yaş kontrolünde maalesef Doktor ciddiye almadı diş çıkarıyordur dedi. Bakmadı. emzirmeye kalkınca emmek istemiyordu huzursuzlanıyordu
Birkullanici 727272 o aylarda ellerini kulaklarına çok götürürler ,belkide denk gelmişyir huysuz dönemine.bi doktora götürüp baktırın derim
Babygirlsmom 727272 bizde kulak enfeksiyonu çıktı. Kulakta sarı akıntı da olmuştu. Damlalar ile 3 günde bitti.