Elifnaz_anne acemianne35 bende muz yedirmiyorum elma ile başladım öbür hafta çok az muz katcam ezcem meyve püresine bizde 5 ayın icindeyiz
yaseminsahin14 acemianne35 muz ve avakado deneyebilirsiniz hem çok lezzetli hem avakado Tok tutuyor ara öğün gibi, sabahları içine yumurta sarısı ekleyerekte kahvaltıya öğün olarak hazırlayabilirsiniz asla yumurta tadı gelmiyor🌸
seho Ben verdim hatta karışık meyve püreleri de verdim gayet yedi ve hersey yolunda . Şimdi oglum 5 ay 10 günlük kilosu 7,300 gram ☺️
Gamzelim123 seho ya konu dışı bisey soracaktım post açmak istemedim. Bnm bebeğim de 5 ay 1 günlük. Yürüteç aldım dene me amaçlı koydum sevdi. Erken diye düşünüyorum ama kucakta ağlıyor yerde de sıkıldı. Yürüteçte çok mutlu oluyor. Bn nasıl başederim. Çok ağlayınca 5 dk koyuyorum
Halimea acemianne35 ek gıda icin vermıstım .elma püresi verebilirsiniz, patates haşlayıp verebilirsiniz ,yumurtada sarısı tok tutuyo havuç ,balkabağı . Alerjisi yoksa, doktorunuz ek gıdaya başlayın dediyse verebilirsiniz🤗
seho 16temmuzannesi hazır aldım . Yani daha doğrusu mecbur kaldım püreye. Yurt dışında yaşıyorum türkiyeye 3 haftalıgına tatile gitmiştim mama bitince püre denedim . Cünkü ogluma verdiğim mama türkiyede üretilmiyordu
seho yaseminsahin14 muz avokado denedim asla yemedi bi kaşık zorla yedirdim oda kustu kusacak oldu bıraktım
seho Gamzelim123 yürüteç benim bildiğim risk 🤦🏻♀️ama yinede siz bilirsiniz . Benımde kucaga alışmış hep kucak istiyor . Bir süre sonra bende yoruluyorum kucaga almaktan . Yürüteci doktora sordum erken dedi bana