nibado Şampuan olarak mustela kullanıyoruz duştan sonra zeytinyağı sürüp tarıyorum ama zeytinyağı sanki daha da artırdı gibi. Şampuandan da kaynaklı olabilir. Var mı öneri şampuan, krem, yağ vs. önerisi olan?
sb- nibado ben de zeytinyağı kullanıyordum faydası olmadı bebe yağı önerdi doktor 3-4 kez bebe yağıyla taradım kurtulduk
huzunkovankusu nibado mustelanın konak losyonları da var. Duştan önce onu sürün. Duşta da konak şampuanı. İkisi birlikte iyi geliyor.
baloqlum09 nibado önce zeytinyağı sürün sonra karbonatlı pamukla silin masaj yapın kafasına hepsi dökülüyor zaten sonra duş aldırın tek bir zerresi kalmıyor :)
Simgealp39 sb- nasıl kullandınız bebeyağını? Bir de mustelanın konak kremi var ben de onu almayı düşünüyorum
sb- Simgealp39 onun yorumlarını okudum memnun kalmayanlar olmuş kötü kokuyor diyenler olmuş diye almamıştım. Mustelanın bebe yağı vardı elimde banyodan 15dk önce sürüyordum banyoya sokarken de konak tarağıyla tarayıp yıkıyordum hepsini kaldırıyor yumuşatıp
baloqlum09 NilBensu zeytinyağı sürdüm taradım sanırım yumuşadı o şekilde sonra karbonatlı pamukla sildim ıslatıp masaj yaparak hepsi döküldü direkt çıktı ardından duş aldırıp yıkadım mis gibi oldu hiç bir şey kalmadı 3 ay boyunca boşu boşuna zeytinyağı bebe yağı sürüp beklemişim karbonat tek seferde temizledi ama öncesnde zeytinyağı ile yumuşatn sizde ne olur ne olmaz hassas sonuçta :)
NilBensu baloqlum09 tekrar merhaba geri dönüş icin cok teşekkür ederim. Deneyeceğim en yakın zamanda saolun🥰💐
Mommy16 nibado Konak zaten saç derisindeki fazla yağın birikmesiyle oluşur. Siz yıkayıp sonra zeytinyağı kullanıyorsunuz . Ben doğal zeytinyağını sürdüm az bekletip kendi tarağıyla temizledim güzelce yıkadım bir daha oluşmadı. Bir daha olsaydı birkaç defa daha tekrarlardım birde bu şekilde deneyin derim
busrayigitt nibado zeytinyağını duştan sonra değil önce sürmeniz gerekir aksi halde saç derisi yağlı kalır hava almaz ve Konak artar. Duştan 5-10 dk önce sürün sonra duş aldırın bayağı yumuşatıyor zaten sonra ince sık dişli tarakla tarayın 2 kez yapın hiç bir şey kalmaz ben o şekilde yaptım ve tertemiz oldu ☺️
Miran22- Zeytinyağı surddum yarım saat beklettim sonra banyoda suyla beraber ovaladim biraz sonra ince telli tarakla taradım çıktı
efelinamoms nibado mustelanin bebek yagi ile sacini yagladim bi 30 dk hatta 45 dk beklettim somrada konak taragi ile ters taradim miss gibi 2 seferde gecti bitti çok sukur. Bu islemi bebegi soymadan banyoya soadan önce yapmaniz daha iyi olur cunku bebis banyoda usuyebilir
sifirekran_bolkitap nibado doktora sordum bantodan önce doğal zeytinyağ sür sonra stelatopia serisi bir şampuanla yıka ve konak tarağı ile tara dedi bu şekilde geçti😊
Burcinisp nibado hindistan cevizi yağını tek geçerim. Kime söylediysem 1-2 kullanımda geçti. Banyodan 15-20 dk önce sürün 😊