Berina48 Biriniz yardim etsin menenjit asisi yaptirmak istiyorum bebegim 6 aylik bisuru cesidi var kacinci ayda kac doz iki yada tek doz vurdurmak istiyorum kacinci ayda hangisini alicam zam gelmeden almak istiyorum ecz durcak
Tiredmomy Berina48 Ben 13 aylıkken vurdum doktorumuz bexora 3 doz dedi nimenrix ise tek doz dedi bexora vurdurdum bide nimenrix aralarında tabi ay farkı vardı diğer iki dozu olmadım aşı masrafı bizi hayli aştığı için yarım kaldı
Lulemom Berina48 doktor planlıyo hangi aylarda vurulacağını. Doktorunuzla görüşün. Belirli bi ayı yok çünkü
ayda17 Tiredmomy biliyorum maliyeti çok çok yüksek ama yarım bırakmasanız iyi olur. Son dönemlerde çok fazla menenjit hastalığına sebep olan virüs duyulur oldu. Aman riske atmayın🙏🏻
ayda17 Berina48 6 ay ve sonrasında bildiğim kadarıyla 2+1 olarak yapılıyor. Biz 4.ayda başladık 3+1 yaptırdık yanlış hatırlamıyorsam. Aşı tercihlerimiz doktorumuzun da yönlendirmesiyle b grubunda bexero a grubunda nimenrix ti. Ama siz yine de doktorunuza danışıp öyle yaptırın derim.
Tiredmomy ayda17 evet ama zamanı geçti sanırım aradan çok zaman geçti o dönem alıcaktık aşıyı ama durumumuz kötüydü alamadım sanırım zamanınıda kaçırdım artık😓
ayda17 Tiredmomy bence yine de danışın doktorunuza o sizi yönlendirir ne yapılacaksa zamanı geçse bile yapılıyor belirli zamanlarda diye biliyorum
Db-04 Berina48 benim doktorum 6 milyara ne gerek var 12.ayda tek doz burdur kalabalıktan çocuklardan çık yakın temas kırdırma dedi