Zahire38 Kızlar oğlum 19 ayına yeni girdi kelimeleri sadece anne baba dede mama ama benim bütün dediklerimi anlıyor ve ne dersem yapıyor TV telefon hiç izlemez cok hiperaktif yerinde hiç durmaz ne yapmam lazım doktora da götürdüm bı sıkıntı bulamadi
lceLady Zahire38 18 aylıgız bizde öyle. İşine gelirse konusuyor acıkcası. Ama her dediğimi anlar getirir. Baba der mesela ama her zaman demez. Önceden sürekli derdi. Bazen hangi kelimeye takılıyorsa onda kalıyor sürekli aynı seyleri söyler
Zahire38 Klymeneninatlasi korkulacak bir durum yok konuşur dedi terapist gözlemledi canım onunda her dediğini yaptı aktivite yapın birlikte kitap okuyun oyun oynayın fln dedi
Klymeneninatlasi Zahire38 benim oğlumda 18 aylık o yüzden öyle sordum lütfen yanlış anlama 🙏🏻 Bizimde kelimelerimiz sayılı anne baba ayşe anneanne havhav mama ham der ama her şeyi anlıyor 11. Ayından beri tüm oyuncaklarını tanıyıp komut alıyor her gece kitap okuyorum ki kendide çok seviyor kitaplarla ilgilenmeyi her gün dışarıda çıkarıyorum sosyal bir çocuk ama bizimde konuşma daha yok 🤷🏻♀️
Zahire38 Klymeneninatlasi yok cnm ne yanlış anlaması birbirimize sora sora öğreneceğiz inşallah ne yapmamız gerektigini 🥰
Klymeneninatlasi Zahire38 ama sanırım 19. Ay bitene kadar bir ilerleme kaydemezsek bende götürmeyi düşünüyorum şu an için kafaya takmamaya çalışıyorum 🤷🏻♀️