e-kubra Başına gelen var mı süreci nasıl atlattınız benim bebeğim 16 aylık başımıza bugün geldi düşmeyen bir ateş mızmızlığı ona keza başına gelen çözüm bulan var mı?
NuruKelam e-kubra Canım geçmiş olsun bir kere yaşadık bizde ilaç falan vermiyorlar pek sadece ateşi için bir de eğer olursa ağız çevresi/içi yarası için sprey onun harici kendiliğinden geçmesini bekliyoruz. Ortalama 10 güne kadar da geçiyor eğer ki vücutta döküntü vs olursa çok normal ateş sonrası çıkıyor sonra zamanla geçiyor. Ağız içi yarası olursa karadut ve karamürver tavsiye ederim.
drns e-kubra bunca yıldır hiç böğle bir hastalık duymamıştım büyük kızımın gittiği kreşte önlem amaçlı temizlik yapıldığında öğrenmiştim kreş hastalığı demişti öğretmenlerimiz çok şaşırdım çok geçmiş olsun size de 🙏
e-kubra @"Nur NuruKelam çok şükür içten şuanlık bişeyi yok bize doktor losyon verdi dudak kısmında var alt dudak çeveresi popoda bide çok yoğun losyonu sürüyorum ama o kaşıntı için yara olmaması için ekstra ne sürebilirim sudocrem harici
NuruKelam e-kubra Oğlumun sadece ağız çevresinde vardı vücuda yayılmadı o yüzden bilemiyorum verilenleri düzenli kullanırsınız onun harici ne sürülür bilemedim.
Halimea Çok geçmis olsun, benim oglularım da geçırmıstı ağız yaraları çin şurup ,vücudu icin tek kulanımlık krem verdi cok sükür geçti . 8 yaşından kücük ve hamile kisilerın yanına yaklaştırmamızı söylemışti ….
e-kubra Halimea bugün oldu zaten kimseyle görüşmem bizw da büyük ihtimalle eltimin bebeğinden bulaştı o yüzden kimsenin yanına yaklaştırmam ben üzülüyorum onlar üzülmesin
e-kubra drns evet ilk anneliğim ama bende bu zamana kadar kimseden duymadım bu senenin hastalığı sanırım çözümü olmaması ilacı olmaması çok kötü