Eylul-09 İyi akşamlar anneler. Aranızda Esra Ezmeci nin kitaplarını, yağlarını, tuzlu suyunu vs uygulayıp etkisini gören var mı? Ya da çevrenizde var mı?
Duygu38 Eylul-09 tuzlu suyunu denedim halada yaparm enerjiyi yükseltiyor faydasını gördüm ama yağlarını denemedim kitaplarının tüm Serisi var bnde okudum ve kendime geldim çok şükür kişisel gelişim zaten seni kendine getirmeye çalışıyo kitapları
boncukannesi123 Eylul-09 biri için değilde öncelikle kendimiz için uygulamalıyız ben kendimi iyi hissediyorum. Hatta çok eskinin insanlarıda sirkeli ve tuzlu su ile yıkanırlarmış
Momomom Eylul-09 iki kitabını okudum kadınlar sıcak erkekler soğuk sever gayet güzel bilgi veriyor bence ama diğer kitabı sevemedim kırmızı olan tuzlu su bi süre yaptım ama çok etki göremedim
Eylul-09 Dilaylaa kitaplar çok pahalı değil aslında. Kitap okumayı seven biri sırf okumak için bile alabilir bence. Ama yağların fiyatı biraz yüksek.
Eylul-09 Duygu38 faydasını gördünüz yani. Hem kendi açısınızdan hem de eşiniz açısından ne gibi değişiklikler oldu peki?
Eylul-09 boncukannesi123 evet zaten öncelikle kendi enerjimi yükseltmek, kendime gelmek için yapıcam. Sonraki yapma amacım ise eşim. Umarım faydasını görürüm. Teşekkür ederim.
Eylul-09 Momomom anladım herkeste farklı etkiler bırakıyor sanırım. Bakalım deneyip göreceğim etki edecek mi etmeyecek mi. Teşekkür ederim.
Eylul-09 Duygu38 gerçekten mi? Ben daha bu hafta başladım tuzlu suya. Yağları kitapları da alsam mı almasam mı diye ikilemdeyim.