aylizinannesiii Hangisi kızlar BİM’in bulaşık tabletini aldım rezil etti makinemi bardaklarım süt gibi lekeler oldu çıldırıcam hangisini alayım fiyatları aşırı pahalanmis ama mecburum nolur yol gösterin
HonKiPonKiDoNiNo aylizinannesiii Finish bardaklari mahvediyor, tabaklar hep lekeli cikiyor.. Fairy ustune tanimam valla, indirimde yakaladikca stokluyoruz.
Eminerd aylizinannesiii fairy orjinal hepsi birarada kullanıyorum çok memnunum ☺️ Genelde a101 yada şokta indirime girince alıyoruz 🙃 platinum un kokusu kalıyor yaaa tabaklarda falan
MihrimahVeAnnesiii aylizinannesiii Finish makinemi mafetti bardaklar leş gibi çıktı . Fairy platinium harika 🤌
Arenimo aylizinannesiii ikisi de güzel sadece finish in powerball olan kötü quantum olan gayet güzel 👍 ama mümkün oldukça fairy den şaşmam tabii.
aylizinannesiii HonKiPonKiDoNiNo bugün a101de finish quantum 80 tablet 150 TL idi ama hepsi duruyordu çok alan olmamış aşırı tedirgin oldum almadım çok kararsız kalarak eve geldim
livanurvealpinannesi61 HonKiPonKiDoNiNo finish quantum Max mı kullandınız acaba ben onu kullanıyorum hiç öyle Bi sorun yaşamadım.
aylizinannesiii Eminerd benim deterjan tableti koyduğum yerde bulaşık tabletinin yarısı erimemiş kalıyor ne yapicam pekii
Elifim_benim aylizinannesiii sakın almayın ben yaptım o hatayı bardaklarım hep su lekesi kireçli kalıyo, parlatıcı kullandığım halde işe yaramıyo.
Eminerd aylizinannesiii ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Makinenizden kaynaklı olabilir mi
YSB aylizinannesiii kısa programda mı yıkıyorsunuz ? Ondan kaynaklı olabilir. Bazı tabletler ekonomik programda daha iyi yıkıyor. Ama kısa programda yıkamak isterseniz tableti filtrenin yanına koyup yıkamayı deneyin isterseniz ben de işe yaramıştı .
aylizinannesiii Eminerd önceden hiç yapmazdı BİM’in tableti toz gibi olunca yarısı kalıyor tablet yerinde
aylizinannesiii Moana ya bardağın içi çamurlu gibi çamaşır suyunda bekletiyorum her makine sonrasi rezil rüsva etti beniii fairy platinum mu iyi
aylizinannesiii Moana ay bir an ben yazdım sandım kendi konuma yorum yaptım gibi oldum çıkmadı kendimiz kullanıyoruz o lekeli bardakları misafire ayrı çıkarıyorum mecbur ama hangi deterjan tableti alacağımı bilmiyorum hic
aylizinannesiii MihrimahVeAnnesiii herkes platinum diyor bende trendyoldan filan sipariş vereyim o zaman çok teşekkür ederim
aylizinannesiii Arenimo finish koku yapıyor deterjan kokusu dedi kullanan arkadaşlarim yinede emin olamadım herkes fairy diyor şuan
Arenimo aylizinannesiii tabi ki fairy en en iyisi. Ama finish in quantum olandan memnun kaldım ben. Şu resimdeki kötü zaten sıvı formda değil ondan heralde,
gamzearass Fnish Quantum kullanıyorum. Makinem boch. Ben aşırı aşırı memnunum. 1 yıldır bardaklarımda çizik bile yok.
aylizinannesiii gamzearass bende ilk zamanlar finish kullandım biraz pahalı gelince BİM’in tableti aldım almaz olaydım geri dönüşü olmayan yola girdim sayesinde çamur gibi makine
Habibe08 aylizinannesiii fairy aşırı koku birakiyo ben o yüzden biraktim onu kullanmayi finish kullaniyorum hemde quantum filan degil powerball klasik eski tablet ortasinda kirmizi top var mis gibi cikariyo makinedende olabilir tabi
Dolores aylizinannesiii hepsi birbirinden kimyasal. Fairy nin kokusu çok kalıyor tabakta bardakta. O yüzden finish quantum alıyorum. Gayet memnunum. Leke vs kaldığında deterjandan ziyade makineye bakmak lazım. Ben her ay makineyi temizlerim tuzunu parlatıcısını doldururum filtrelerini pervanelerini söker bi güzel yıkarım. Bir sorun yaşamıyorum haliyle.
aylizinannesiii Dolores benim parlatıcı kapağını kızım söktü parlatıcı doldurunca almıyor bozuldu haznesi makinemin aşırı üzülüyorum çok kötü yıkıyor bim tabletiyle