deniiiza Annelerim bebekleriniz işaret parmağıni ne zaman kullanmaya başladı. bir şeyi işaret parmağıyla isteme ya da 1 sayısını gösterme gibi şeyleri ne zaman yaptı
deniiiza NehirVolkan benim oğlum da 11 aylık. Ama daha isaret parmağını kullanmiyo. Bir sey isterken tum parmaklariyla uzaniyo. Sorduğumda yine tum parmaklariyla yakalayacak gibi yaparak gösteriyo.
NehirVolkan deniiiza zamnla o alışır o zamanda her şeyi öyle gösteriyorlar ıhh ıuhh bidr parmaklarıyla götürene kdar o parmak havada oluyor ☺️
Deletedmom_37 deniiiza benim oğlumda i aylarda hep tüm eliyle gösterirdi bende post açmıştım bununla ilgili 13 buçuk aylıkken birden başladi su an için eliyle göstermesi bile çok güzel
Kumralada deniiiza benim oğlum da 12 aylık istediği şeyi aynı sizin anlattığınız gibi tüm eliyle yakalayacak gibi yada tümelini uzatarak gösteriyor düzeldimi oğlunuz işaret parmağını kullanıyor mu
deniiiza Deletedmom_37 çok teşekkür ederim. Sacma sapan seyler okuyorum işaret parmağıyla gostermemekle ilgili. Takılıyodum bu konuya. Bikac ayimiz daha var o zaman😊
yemedimamadoydum deniiiza 8.ci ayında işaret parmağıyla biseyleri almaya başladı şuan 9 ay 5 günlük işaret parmağının girmediği delik yer yok 😂😂😂 eline bişey versem şuan sadece işaret parmağı ve baş parmagiyla almaya calisiyo
deniiiza yemedimamadoydum isaret parmagiyla bizimkide biseyler aliyo her yere parmağını sokuyo. Demek istediğim o değil. 1 yapabilmesi isaret parmagiyla. Ya da almak istedigini işaret parmağıyla gostermesi
Zeliff deniiiza tam 14 aylıktı kızım. Oyun oynuyorduk babası “ördek nerdeymiiiiş” dedi ördeğini gösterdi parmağıyla.
MeloMelo deniiiza 12aylıkkendi. Kaç yaşındasın diye sordugumuzla parmağıyla 1 yapıyordu. 13ten sonrada istediği şeyleri parmağıyla göstermeye başladı
deniiiza MeloMelo sen kaç yaşındasin deyince 1 yapmasını ben de cok istiyorum inşallah 12.ay da baslar benimki de😍
MeloMelo deniiiza başlar başlar kaç yaşındasın diye sorup sürekli gösterin parmağınızı, ayna gidiler valla her gördüklerini yapmaya çalışıyolar özellikle 1yaşından sonra🫠