Momofleos Sizce kurutma makinesi gerekli bişey mi? Özellikle kış mevsiminde, içeri astığımız için anca 2-3 günde kuruyor çamaşırlar. Ama çok kararsızım? Sizce lazım mı, kullananların fikri nedir gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
irva Momofleos Çok büyük rahatlık al pişman olmazsın.Hatta neden daha önce almamışım diye söyleneceksin.😁
Ayselmiros Momofleos 2 ay sonra inşallah bende alıyorum canım küçük tuvaletimi ardiye yaptırıyorum alt üst çamaşır kurutma makinesi şeklinde olcak çook güzelmiş
Mammamamma Momofleos bende bu gün sipariş verdim kızımın kıyafetleri kurumuyor çamaşır as topla fırsat da olmuyordu bakalım iyi olacak inşallah
Momofleos irva Ayselmiros gulshnnn Mammamamma AngelMotherr Songena19 Gulgulcem Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ❤️ Sanırım gerekli bir şey gerçekten de fikrimi değiştirmemde etkiniz oldu, bakalım cevaplarınıza karşılık muhtemelen alıncak gibi kafamda şuan 😂 Tekrar teşekkür ederim 🙏🏻
gulshnnn Kesinlikle imkan varsa gerekli. Bebek olunca aldım , bu zamana kadar neden almamışım diyenlerdenim.
Songena19 İmkanı olan herkesin almasıni isterim valla kızım dogdugunda almıştım elim ayağım oldu bir yıldır kullanıyorum çok memnunum özellikle iki küçük çocuğu olan sürekli çamaşır yıkayan annelere şart valla çıkan tozlarda zaten süper
Gulgulcem Çok kullanışlı artııı ev temizliğine bile yararlı bir alet bence acil ihtiyaç küçük çocuğu ve evcil hayvanınız varsa özellikle