hepbahar123 Güzel anneler bebeğim balık tavuk felan yemek istemiyo pek .Yerse de çok az yiyor .muhallebisinin içerisine tiftiklesem bol bol o şekilde yedirsem bir sey olur mu? Muhallebi derken un çesitlerinden irmik ,pirinç .yulaf vs vs olur mu?
dumeka hepbahar123 ben sevmediği şeyleri ufak ufak sevdiklerine karıştırıp yediriyorum. Sanırım kokuyu çok alıyorlar kokusunu bastıracak sevdiği bir yiyecekle karışıtırıp verebilirsiniz 😄
watermelonlove hepbahar123 Köftesini yapsan yemez mi? Mesela benim kızım köfte sevmez ama bazı çocuklar sever. Muhallebi içinde bilemedim ya tuhaf olmaz mı 😏
hepbahar123 dumeka muhallebiyi daha iyi yiyor diyr ona ağırlıkli koymak istedim ama çorbalara da olur.evet . Ya hamsi de tavukta her zaman evde olmuyor .buzluğa koyup çocuğunuza kullandınız mi hiç sorun olur mu acaba
dumeka hepbahar123 ben et/ balık türü şeyleri alır almaz pişirmeyi tercih ediyorum ama son kullanım tarihinden emin olup buzluktan da verdiğim oldu bir sorun yaşamadık şükür. Makarna, patates kabak gibi sevdiği sebzelerle bile verebilirsiniz bu arada. Bugün cennet hurmasının yanında kıyma yedirdim mesela 😄
hepbahar123 dumeka ben şöyle düşundum hani bugün hamsi aldım mesela buzluga poşetle.koydum haftada iki kez pişirip yediririm bir ay içerisinde . Sonra o baliklardan daha vermem yeni alırim buzluga koyarım . Tavuk için de gecerli bu . Böyle düşýndüm ama olur mu bilmem
hepbahar123 watermelonlove iste kuru şeyleri atıyor ağzindan hani eğer yemek istemiyorsa ve çok az yiyor ama sulu olunca daha iyi verebiliyorum muhallebi olma sebebi de hani onu sevdiği için corbalari da içmediği çook oluyo. Ama mercimeği seviyo ona tavuk olur balik da olur mu acaba
dumeka hepbahar123 ben mercimek çorbasına her şeyleri koyuyorum biraz beslensin diye azcık mercimek gerisi her türlü sebze ve et suyu 😄 çok eziyet etmeyin onu da et/ tavuk suyuna yapıverin
RuzgarMommys Yani siz yer miydiniz bu şekilde ? :/ bence çocukların da bi damak tadı var böyle karıştırmamak lazım Çorba içine didikleseniz olur yine de muhallebi ııgh
hepbahar123 RuzgarMommys canim benim sizi bizi kalmadi bu işin .damak tadi olmadı ki zaten hicbir sey yemek istemiyo ona kalsa hep emecek😁 yemeyen çocuğun zorluguyla boğuşuyorum zaten genel olarak çok zor bir çocuk kafayi yemek üzereyim demiri düştü kanı düştü yani çare arıyorum diyeyim gersini anla cnm çok yemeyi gectim yesin de az yesine de razıyım
hepbahar123 elagozlu35 az önce yazdım cnm hicbir sey yemiyo vitaminleri düşüyo çare ariyorum yo ksa ahh ahh bayila bayıla çesitler yapip yedirmelere raziyim ama yok ağız acmiyo kafa ceviriyo bn de sevdigi şeylere koymak istedim
hepbahar123 dumeka ben de mercimeğe karıstırıyorum haricinde ilikli kemik suyu da koyuyorum ama t Organi ktavuk bulamadim o yuzden tavuk suyu henüz veremedim market tavuğuyla yapcam galiba
RuzgarMommys hepbahar123 demir. İçin bende ciğeri rondodan geçirip çorbalarına katıyordum öyle öyle demiri yükselttim rahatladık :/
Denizanasi92 hepbahar123 benim oğlum herşey yiyor yine de demiri düşük çıktı yani çok yüklenmeyin kendinize ve çocuğa. Bence karıştırmayın ara ara deneyin benim oğlum mesela yoğurda 4 ayda anca alıştı. Ara verip denedim sürekli. Veya balıktan köfte yapın. Farklı tarifler arayın. Tavuk ben çok yedirmiyorum çünkü köy tavuğu olmadığı sürece bence yemeleri cok sağlıklı da değil
elagozlu35 hepbahar123 Haklısın canım inşallah zamanla sever yer insan üzülüyor tabi bende az önce dutlu pirinç unu yaptm sevmedi boğazına iyi gelirdi kuru dut öksürük içn
hepbahar123 RuzgarMommys ay bak çok iyi dedin ben cigeri nasıl unuttum . Ben de hemen alayım dolaba küçük kuçük atayım ondan da yemeklerine katarım çok tesekkur ederim hatırlattığin için .peki dolaptan tavuk ,balık felan veriyor musun ? Çok buzdolabinda tutmayacam ben sadece merkeze uzagiz her zaman gidemiyorum
RuzgarMommys hepbahar123 Demir için en çok ciğerin faydası var canım verebildiğim kadar ver. Buzluğa at bişey olmaz Tavuk vermesen de olur. Kırmızı et ve ciğer ver yeter köfte yap çorbalarına kıyma olarak koy faydası oluyor Afiyet şifa olsun❤️🙏