zzeynepsaree Kızlar bebeğimde dilinin üstünde beyazlık var geçmedi bir türlü pamukçuk olma ihtimali var mi nasıl geçecek ?
Haticeayann55 zzeynepsaree dilinin üstündeki o beyaz şey pamukçuk benim oglandada olmuştu gazlı bezi karbonata batırın dilinin agizinin her tarafına sürün
bchsnt Olabilir kaç aylık? Mendille devamlı temizleyin, geçmezse doktora gösterin ilaç veriyorlar. Ama sık sık mendille silebilirsiniz
Melo-1 Ya mama kalıntısı ama büyük ihtimalle pamukçuktur . Kızım 2 aylıkken vardı şuan 4 aylık hala geçmedi. Bi doktor pamukçuk dedi biri süt kalıntısı dedi. Pamukçuk için mikostatin kullandım geçer gibi oldu ama geçmedi
seninbenimlederdinne_ Karbonatlı su ile dilinin üstünü silebilirsini steril bir bezle gaz bezi olabilir.
zzeynepsaree seninbenimlederdinne_ Karbonat zarar vermez mi nasıl yapıcam çok az miktar mi ekleyeceğim suya
seninbenimlederdinne_ zzeynepsaree Evet çok az ekleyeceksiniz. Bir bardak suya bir çay kaşığı koyabilirsiniz.
dikkatbebekvar Ben de karbonatla temizliyorum. Doktor da söyledi temizle diye. Sade su temizlemiyor. Gene tekrarladı ama yapacak bişey yok.