Dunyams Merhaba sevgılı anneler kızım yarın 3 aylık olucak kilosu 5 kilo sizce idealmı zayıfmi acaba bana sütun yetmiyor yaramıyor diyorlar çok üzülüyorum bebegın gelısmez diyorlar ilk anneliğim kilosu iyimi sizce lütfen yardımcı olurmuşsunuz
Omeraslan Dunyams En önemlisi doktorunuz ne diyor ? Boşverin diğer insanları benim bebeğimde fazla kilolu geliyor. Doktor sağlıklı sıkıntı yok diyorsa aldırmayın
joyfulmom Dunyams doğum kilosu nedir? Doğum kilosu da önemli. Ancak 3 ay için 5kg gayet ideal benim kızım 7 aylık 7.5 kg 😊
Damlafatma Dunyams benim kızımda 3 ay 2 günlük ve 5175 gram geldi iki gün önce. Az kilo almış dedi sınırda dedi doktor. Meme reddi var almıyor memeyi. Uyurken emziriyorum. Ben de üzülüyorum
joyfulmom Dunyams benim kızımda çok hızlı kilo alamiyor biraz fazla hareketli 😊 sizinki gayet iyi içiniz rahat olsun. Çevreye kulak aşıp mama takviyesi yapmayın sütünüz yetiyorsa
Nefess15 Dunyams hiç öyle düşünme gayet iyi sağlıklı olsun yeter benim kızım 5 aylık 6700 gram kilosu
Ikizannesi06 Dunyams kim diyor size bunları? Eğer doktorsa gelişimini izlemiştir anlarım ama sağdan soldan tanıdıklarsa hiç kulak asma derim
ppzeynep Dunyams Önemli olan kaç kilo doğduğu, aylık kaç kilo aldığı. 5 kilo olması bir anlam teşkil etmez ki.🌸
Cansucihanasel Dunyams bence güzel kilo alıyor doğum kilosuna göre doktorlar ayda bir kilo diyorlar sizinki de almış sakın başkasının dediğine kulak asmayın mamaya başlamayın