Senaoz21 İlk defa kefir aldim a 101 den çilekli son kullanma tarihine bakmamisim eve geldikten sonra fark etim ki kullanma tarihi yarın son bende tadına baktım agza aldıktan hafi bı eksimsi geldi normalde de öylemi siz hangi kefir alıyorsunuz benimki 9 aylık
Olimbonii Senaoz21 Normaldede meyvelilerde hafif eksimsi bir tat oluyor a101 markasinda ozellikle icim orman meyvelide filan eksimsi olmiyo ne zaman a101 den alsam cilekli her zaman eksimsi
Zlm Senaoz21 bazıları öyle ekşi oluyo ama zaten çocuklara sade kefir verilir benim kızım içimin kefirini sevdi bitek 19 aylık hala sade veriyorum sadece
Mrvunluu Senaoz21 Yarın son diyorsunuz, siz zaten tarihi geçmeden almışsınız büyük ihtimalle kabul etmezler. Geçmiş olsa tarihi açmanız sorun değil bütün ürünlerde açsanız dahi tarih gecmısse iade almak zorundalar
Deefne Hafif ekşimsi bir tadı var ama çok ekşi ise bozulmuş olabilir. Ben kızıma altınkılıç markanın sade olanını veriyorum çok seviyor ☺️
ipekli Senaoz21 https://www.migros.com.tr/vivo-kefir-mayasi-4x1g-p-b04d60 bununla yapıyoruz güzel oluyor