Zeynep26yaman Arkadaşlar merhaba herkese benim kızım bugün 20 günlük 3 gündür çok az öksürük burun tıkanıklığı ve balgamla uğraşıyoruz. Bugün doktora götürdüm ve antibiyotik klamer verdi acaba siz kullandiniz mi yan etkisi oldumu
Ikizannesi06 Zeynep26yaman 5 aylık ikizlerime augmentin ve suprax verdi ayrı ayrı kullanıyorlar. Başgam öksürük burun tıkanıklığı var. Sizinki erken değilmi 20 günlük 😔
Ayso5 Zeynep26yaman geçmiş olsun bizz kullanmistik yan etki yapmadı inatçı ateş vardi 2.gun duzelmisti
Zeynep26yaman Ikizannesi06 evet maalesef çok erken ama balgamlı ve değişik öksürüyor doktor verdi kilosuna gore kullanımı var
Ata-sMom58 Bizde dün başladık aynı şikayetlerden gitmiştik klamer ve bi kaç ilaç daha verdi. Üçüncüyü verdim akşam. Aşırı derecede kafası terliyor sadece hastalığı atıyor diye düşünüyorum inşallah öyledir. Onun dışında yan etki görmedim
Yagiztos Bugun bizede zimax verdi doktor oğlum çok fena döküntü döktü normalde alerjik bı çocuk zaten döküntüsü oluyo ama ilacdan sonra felaket kabardı dahada vermicem o ilacı o dokundu sanırım😔