Biricigm Cyabanova ay daha neler ya… seneler önce aldım o zamn bile 150₺ değildi neyin kafası bu allah aşkıma. Milletin postuna çöreklenmeyin şöyle yalandan..
Siyahii Arkadaşlar ben sizin ne kadara sattığınızla ilgilenmiyorm.. ben aldığım fiyata ve yeni ürün alacağım için satacağım fiyata bakıyorum… hiç kimse burda boş yapmasın bi zahmet…
Asya28082022 Siyahii üç kademeli derken aprk yatak gibi zemine kadar iniyor mu ayaklaninca düşme ihtimali var ya bı de kargo ile gönderim yapılır mı Eskişehir deyim
Siyahii Asya28082022 evet ayaklandığında aşağıya kadar iniyo düşme ihtimali yok. Kargo yapıyorum evet. Demonte olarak gönderirim. Zaten bende vivenseden almıştım demonte şekilde
hogwarts Siyahii aynısı bende var oğlum 15 aylık zor kullanıyoruz çünkü tırmanıyor yani 3 yaşa kadar kullanılmaz bu beşik
Siyahii hogwarts şuan bile kızım içinde yatıyo. 2.5 yaşında resim bile atabilirim. Biz tuvalete başladık o yüzden gece indirmek zoruma gidiyo diye ben satıyorum yoksa 3 yaşına kadar çok rahat bi şekilde kullanılır.
MihrimahVeAnnesiii hogwarts Kullanılır. Ya da çocuğa göre değişir diyelim daha doğru olur. Abimin 20 aylık kızı var bu beşikte yatıyor hiçte tırmanmıyor.