Nsr123 Arkadaşlar aralikli oruc yapaniniz var mi birde spor yapmadan zayıflayan var mi çok merak ediyorum
Eftelya_ser Nsr123 emziriyorum 2,5 ayda 7,5 kilo verdim 3 litre su ve akşam 7 dem sonra bir şey yemeyerek kahvaltıyı geç yapıyorum akşamda 7 de bitiriyorum tam aralıklı oruç olmuyor tabi ama çok işe yarıyor 2 öğün yediğim için de yediklerimi çok kısmıyorum
Mizmizmyrtle Nsr123 beybisi zayıflamanın tek yolu ne yazık ki malesef yememek yemeyince zayıflıyorsun pazartesiden beri diyetteyim çok nadir iki öğün genelde tek öğün yiyorum açlıktan ölezeeeğiiim ama bu şekilde zayıflayabiliyorum sadece 🤷🏻♀️ Emzirmiyorum bu arada emziren anneler için uygun değil Tabiki
Aliosmn Nsr123 ben bu aralar 2 mile walk diye bi vidyo var youtubede onu yapiyorum yarim saat ve cok terletiyo az yemeye calisiyorum bide sabah aç ken sirkeli su iciyorum bende burda bekliyim zayifliyan arkdaslar nasil zayiflamis
Boncukkizim Nsr123 ben de 3 aydır diyetteyim 8 kilo verdim. Üç öğün artı ara öğün yapıyorum sık sık ama az yiyorum. Vücut o kadar süre aç kalırsa yediklerini depolar diye düşünüyorum. Tabi sıkılaşmak için spor şart ama şimdilik iyi gidiyor
Nsr123 Eftelya_ser bende saat 12 de kahvalti akşam 6 da yemek ertesi günün onikisine kadar yemiyorum sadece şu kahve çay içiyorum sezeryan göbeğim var minnoş birtanecik kurtulmaya çalışıyorum bakalim😀
Aselllin Mizmizmyrtle bende tek ogunle diyetteyim 10 gun olacak spir yapiyirm yaninda bende ara ogunlu falan kilo veremiyorm tiroid ve pco var tek ogun iyi geliyor zaten acikmiyorm hic tartildinmi 5 gun olmus nasil.gidiyor
sacmalamayten1 Mizmizmyrtle ben de tek ogun yapiyorum 7 ekimde 110 kilo ile basladim şuan 92 kiloyum hedefimmm 75
Nsr123 Mizmizmyrtle yemiyorum 12 de iki yumurta haslamasi biber kozlemesi bir tane 5 tane zeytin bir dilim peynir bir tane küçük salata bir tane minik kepek ekmeği sabah kalkınca limonlu su birde yesilcay içiyorum aç karnıma sonra kahvaltı akşam 6 ya kadar yemiyorum şu yesil cay tüketiyorum sonra da akşam ya tavuk veya et minik porsiyon ve pul biberli yoğurt birde salata inşallah veririm iki gün oldu baslayali
Mizmizmyrtle Aselllin yok tartılmadım canım zayıflayana kadar da tartılmayı düşünmüyorum moralim bozluyor yoksa bazen kilo veremediğimi görünce bozuyorum ben daha önce bu şekilde 28 kilo vermiştim
Ecrin4161 Mizmizmyrtle benimde 30 kilo vermem lazım bir başlasam diyete gerisi gelecek ve tartılmayı düşünmüyorum zayıflayana kadar :(
Mizmizmyrtle sacmalamayten1 ohh maşallah ne güzel zayıflamışsın neler yiyorsun spor ya da yürüyüş yapıyor musun
sevgii_123 Nsr123 ekmek yemiyorum ama 😂 patates makarna fln yiyebiliyorum emziriyorum birde oda zayiflatiyo galiba dengeliyorum ya mesela öğlen fazla yediyssm akşam bir corbayla günü kapatabiliyorum yada öğlen hafif yiyip akşam doyurucu birşeyler yiyorum günde tek öğün yapamam sanırım bende
sacmalamayten1 Mizmizmyrtle spora yeni basladim 1 bucuk haftadir yapiyorum ama evde kardiyo yapiyorum veya leslie
sevgii_123 Nsr123 siz hedefinize daha çabuk ulaşırsınız yaa ben çok sıkmıyorum kendimi yaşam şekline dönüştürmeye çalışıyorum bütün ömrüm boyunca yemiycek değilim ya 😅 beş kilo fln fazlam kaldı zaten