Angelll35 Merhaba kızlar 20 aylık bebeklerinizle ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz Oyun oynamaya başladı mı benim kızım koşup saklanbaç yakalanbaç top tarzı oyunlar oynamayı seviyor aşırı hareketli bir bebek yerinde durmayı sevmiyor ne kitaplara bakıyor ne oyun hamuru ve yapboz aklınıza gelebilecek hiç bir oyuncakla oynamıyor çevremdekiler artık boyama yapmalı oyun hamuru oynanmalı 2 parçalı yapbozlardan yapmalı falan diyor ama yok asla oturtamıyorum başına bi benimki mi böyle gerçekten herkesin çocugu boyama yapıp yapboz yapıyor mu
Teemo07 Angelll35 benimkide yerinde durmuyor. Ya sandalye tepelerinde ya da koltuk. Resim bile yaparken 2 dk max. Kitaplarına da öyle o kadar bakar. Kurtlu diyorum o sebeple. Şuan için normal herhalde.
kitapkurdubebeninanasi Angelll35 merhabalar instagram ve tiktokta aktivite sayfası açtım isterseniz bakabilirsiniz harikaaktiviteler diye. Sık sık paylaşım yapacağım fikir olur 😊
Angelll35 Teemo07 yani bende böyle olduğu için mutluyum aslında çocuk aktif olsun boyamayı her zaman yapar illaki öğrenecek renkleri şekilleri şu an bebekler daha keşfetme zamanları ama insanlar aaa yapboz yapmıyor mu benimki bu aylarda yapıyordu yok kitap okuyorduk her akşam vs diyorlar acaba dedim benim çocuğum mu böyle sadece
Teemo07 Angelll35 ayy kıyaslayan cok olur malesef. Yani kendilerine aktivite buluyorlar mı buluyorlar, zaten zamanla sıkılıp Baska aktivite arayışına girecekler o sırada zaten oyun hamuru,kitaplar ve yapboz devreye girecek. Aceleye gerek yok bence de
Angelll35 Tosbikkkk oyun hamuru aldım yiyor oyun hamurlarını 🤦♀️Kaldırdık Kitapları da yiyor onları vermiyorum yarısını yedi kitapların normal parla hergün gidiyor hafta sonları kapalı oyun salonlarına götürüyorum şimdi oyun grubuna yazdıracağım yılbaşından sonra yeni sınıf açılacakmış siz oyun grubuna götürüyormusunuz memnun musunuz ona bişeyler kattığını düşünüyormusunuz?
RuzgarGulsah Ay sonu 2 yaşında olcak oğlum dönem dönem değişkenlik gösterebiliyor tabi genel olarak oyun hamurlarınla oynar legolarınla oyunlar kurar ahşap bloklarıda seviyor resim yapmayı sever. Evcilik oynamaya bayılıyor oyuncak mutfağı var sürekli yemek yapıyor bana getiriyor 😅 2 yaş etkinlik kitabı aldım ona bakıyor bu ara
Angelll35 RuzgarGulsah oyuncak mutfak da aldık yok bakmıyor bile yüzüne motor aldırdı ilk arabam tren bütün gün bunlara biniyor evin içinde bir de top oynamaya bayılıyor illaki hareket halinde olacak 😂
Ayazinannesiseyda Zeka kartlarindan biraz çalışıyoruz köpek nerde kedi nerde vs öyle şeyler ogretiyorum. Onları biliyor kamyonu arabalari vs var onlarla oynuyor TV de izliyor yeri geliyor benim en çok önem verdiğim şey ailecek oyun oynamak babası gelince mutlaka yarım saat üçümüz oynarız esekcilik tren olma saklambaç kovalamaca çok mutlu oluyo. Haftada bir oyun alanı var oraya götürüyorum
Bsrsyy94 Angelll35 merhabalar instada @tini_and_mini çok güzel eğitici cırt cırtlı aktivite kitapları hazırlıyor cırt cırtlı olduğundan dikkatini çekebilir. mutlaka bakmalısınız 🤗