NuruKelam Beyzanurr00 Alt üst pijama üstüne yeleği varsa yelek giydirin ayağında da çorap içine isterseniz uzun kol zıbın onun üstüne pijama da olur. Genelde 22 24 arası ideal deniliyor ama bilemedim ben yeleksiz bırakmazdım.
[silindi] Beyzanurr00 ben hep kendimi baz alıyorum eğer ben evde tişört ile gezebiliyorsam üşümeden bebeğime uzun kollu ince bir şeyler giydiriyorum yani bi tık fazlasını giydiriyorum bebeğime doktor öyle demişti
Ozlem2904 Beyzanurr00 19 20 biraz düşük, ben olsam 2 kat gydrirdim. Şuan ev 23bizim oğlum kısa kol zibin b sweat bide pj altı giyiyor.
NuruKelam Beyzanurr00 Uc noktalar her zaman soğuk olur zaten burun eller ayaklar Üşüdüğünü ense ve göğüsten anlarsınız sıcaksa üşümüyordur.
Havvanurrayd Beyzanurr00 bebeğin üşüyüp üşümediğini ensesini veya göğsünü kontrol ederek anlayabilirsiniz burun el ayak genelde soğuk oluyor
Ozlem2904 Beyzanurr00 11aylik ama doğduğundan beri ev 22 23 arası tutmaya çalıştık çocuk Dr. Öyle söylemişti
cydcvk Beyzanurr00 19 20 düşük bi derece.23 24 yap dedi doktorumuz 24 te bile kısa kol zıbın üstüne uzun kol giydiriyorum