Aytekin1422 Bebeğim 4 ay 20 günlük doğduğundan beri gürültülü kaka yapiyo normal mi bu ne zaman biter bi sıkıntısı yok onun dışında
Liya_14 Aytekin1422 merhaba bacım eğer öyle yapıyorsa sürekli kılo alımıda az olur benim bebegımde öyleydi ınan 5 aylık kilosu çok az bana göre yınede sağlığı yerinde olsunlarda ama ınsan ıste dokunuyor illaki 🤲🏻
Rumeysabas Aytekin1422 bizimki de gürültülü yapıyordu 3.5 aylıkken kan gördüm bezinde yumurtaya alerjisi çıktı diyet yaptırdı doktor düzeldi şimdi çok şükür
Denizinannesiii16 Aytekin1422 6. Aya kadar gürültülü kaka yaptı benimde oğlum. Ek gıdaya başladığımızda geçti. Sıvı ağırlıklı beslendiği için normal demişti o zamanlar doktorumuz. Gürültülü kakaya ek olarak kaka mukuslu olursa ya da kan olursa altında yatan nedeni araştırmamız lazım diye belirtmişti. Çok şükür ekstra bir durum yaşamadık.
Lina11 Liya_14 benim bebeğimde gürültülü yapıyor ancak kilo alımı iyi. Kilo alımıyla bir bağlantısı var mı emin olamadım
Prensesannesi2022 Liya_14 benim kızım 4ay 26 günlük doğduğundan Beri gürültülü kaka yapıyor ama çok şükür kilo alımında bir sıkıntı yaşamadık 🤲 şuan 8400gram
Liya_14 Lina11 valla bacım benim bebeğim bana göre çok az aldı doğum kilosu 3.405 gr dı suan 5. Aylık 6.300 gr bana çok az geliyor
Lina11 Liya_14 kesinlikle kıyaslama anlamında yazmıyorum ve en nefret ettiğim şey bebeklerin kilolarının kıyaslanması ancak benim bebeğimde 3125 gr doğdu şu an 3 aylık ve 7 kilo. Yani gürültülü kaka kilo aldırmasa benimki de almazdı. Ben normal olarak karşılıyorum ve çoğu bebek gürültülü yapabilir diye önemsemiyorum başka bir belirti daha olmadığı sürece
ElisaMom__ Benimki de 5 aylık doğduğunda beri sesli yapıyor. Bi anlama geliyor muymus araştırmadım hiç ama kilosu iyi 3550 doğdu şu an 5 aylık 7135 kg
Liya_14 Prensesannesi2022 masaAllah bazen etkiliye biliyor birde bebeğim uzun boylu dedı doktorum onada bağladı tabi
Aysegul93 Liya_14 normal sınırlar içerisinde almış 500 1000 arası aylık normaldir. Her anne biraz tombik görmek istiyor bebeğini ama öylede aman aman bir azlığı yok. 3650 doğan oğlum 5 aylıkken 6 bile yoktu dert etmedim
Alyehus Sizin karbonhidrattan çok proteinden az beslendiğiniz demektir ☺️ AbuR cubur, şekerli, paketli gıda sebep olurmuş bizzat yaşadık 😀
ElisaMom__ Aytekin1422 Cisli ve kakali bez sayısı normalse, emdikten sonra mutlu huzurlu görünüyorsa aranmaya devam etmiyorsa sıkıntı yok sağlığı yerinde olsun yeter 🙂
Aytekin1422 Üşütme yada alerji belirtisi olabilir die okumuştum gürültülü kakayi ama herkes bizim gibi demekki