Bilge_miray00 Merhaba anneler yeni doğum yaptım bebeğim küvezde ona süt sağıp gönderiyorum daha çok sütüm artsın istiyorum ne yiyip içebilirim?
Zeynep_Asya1 Bilge_miray00 ben dilruba demirezeri takip ediyorum onun caylarini ve tabletlerini aldim sut artiriyor instagramda sayfasi var cok memnun kalan anneler var hic sutu olmiyan annerin bile sutu nu getirmekte yardimci olmuslar
Deletedmom_71 Bilge_miray00 3 ana öğün ve ara ogunler yapıyorsun. Kahvaltı aşamasında hergun yumurta peynir pekmez tahin ve kahvaltılık yeşillik. Maydanoz hariç bunlari yiyorsun. Öğlen ve akşam menüsüne mutlaka sıcak çorba ekliyorsun. Suyu 3 lt içmeye çalış. Bulgur pilavı cok güzel süt yapıyor. Et tavuk balık bunlsri ekle yemek olarak. Yulaf ezmesi al ondan ye gün içinde. Kuruyemis tüket mutlaka. Kefir iç 2 bardak gün içinde. Gün içinde diyorum gece de dahil bu gün içlerine. Her emzirme sonrası bu dediklerimden birini yapıyorsun. Dut ve incir hoşafı ayrı ayrı olacak şekilde bu ikisinden yaptir bunlardan yiyorsun. Sonrw gelelim göğüslerine. Kettli da su kaynatıp havlu ile ıslatıp göğsüne o sıcağı ile basıyor ve daireler çizerek glguslerini yumuşatiyorsun bunu düzenli olarak çok çok yap her yapman sonrası pompa ile de sağım yap kuzum ❤
Sudeeb Bilge_miray00 kefir incir hurma birebir çok faydası oluyor birde trendyol dan alabileceğiniz bi ilaç var https://ty.gl/on9lpzjywt
Kbrky52 Merhabalar , benim de bebeğim 2 aylık sütüm çok az. Mama veriyorum çoğunlukla bende tavsiyelerinizi bekliyorum burda ☺️ Bestlak damla ve humana still tea kullanan var mı aranızda 🙏
[silindi] Kbrky52 humana still kullandım işe yaradı gibi bende bende mama meme gidiyorum benimde cılız sütüm dene canım iatersen bir hem helalmiste bende yeni öğrendim
Lovecemre Zeynep_Asya1 merhaba guvenilir mi acaba çay ve tablet içeriği nasıl saglikli mıdır dersiniz ben de alcam da
Bilge_miray00 Deletedmom_71 çok teşekkür ederim ❤️ soğuk su daha iyi etki yapıyor diyen de var ama siizn dediklerinizi yapıcam
Deletedmom_71 Bilge_miray00 sıcak ile etkisi daha çok soğuk suya değme bile üşütme aman kuzum 40 gün çok önemli
Zeynep_Asya1 Lovecemre sayfasina bakin cok kisi var alan canli yayina baglanip memnun kalanlar cok iceri guzel tapleti maya birasi ekmek bayasi bitkisel urunlerden olusuyor cayida gayat iyi ben dun siparis ettim bugun geldi