Lovecemre Merhaba güzel anneler, kızım 5inci ayına girdi sağlık ocağının verdiği D vitaminini kullanmayi bıraktım sağlıksız denildigi için. Eczaneden 5inci aya uygun iyi bir D vitamini damlası onerecek olan var mı? 😊
Deletedmom_68 Lovecemre ocean veya wellcare. ben wellcare 4000 kullanıyorum. eczacıya da sorabilirsiniz
Lovecemre Ocean yazan arkadaşlar ben eczacıya söyledim ocean istiyorum dedim fakat ocean damla olmadığını söyledi sadece spreyi var bu markanın dedi. Bulundugum ilçe mahrumiyet bölgesi ve bir tek eczane var çok bilgisi ve ilaç da yok. Başka bir yerden getittircem o yüzden. Ocean damla diye bir ilaç vardır mutlaka yani degil mi?
MucizemAsyam Lovecemre ocean D vitamini püskürtmeli var. Mesela benim kızım 16 aylık 9kg 2 fıs veriyorum
Muges4 Lovecemre sprey olarak kullandık 2 fıs sıkıyordum. 1 yaşından sonra bıraktık 4 aylıktan 12 aya kadar kullandım, bebeğim şuan 13 aylık
merhabacanim Lovecemre ocean veya wellcare ikiside içerik olarak aynı ikisinden birini tercih edebilirsiniz
1morportakal Lovecemre Ben de doktor tavsiyesiyle pedia d kullanıyorum ama hiç kullanan yok kafamı karıştırıyor bu durum? Bu damla hakkında bi bilgisi olan var mı?