enmir Emziren annelerim kola içmeye ne zaman başladınız, mercimek çorbası, acı yemeye ne zaman başladınız kısaca asitli ve acı şeyleri ne zaman tükettiniz ve bebekte sorun teşkil ettimi gaz, pişik vs
Eylul05 enmir kolayı her zaman içtim mercimek çorbası da öyle her zaman yedim ama acı ömür boyu ağzıma sürmedim
Edaaa- enmir merhaba en basından beri yedim içtim herhangir bir şey olmadı. Gaz cocuklarda yesenizde yemesenizde oluyor. (Herhangi bi sağlık veya cocukta alerji vs yoksa) gaz damlanız varsa gazdan olduğunu düşünüyorsanız verirseniz rahatlar masajlar var onları yapabılırsınız.
enmir tubasd 2 ay 14 günlük yani 74 günlük öyle gazlı bir bebek değil ama yinede yiyip içip gazlandırırm diye korkuyorum
enmir Deletedmom_123 bir sıkıntı oldumu bizde 2 ay 14 günlük yani 74 günlük canım aşırı kola istiyor ama içemiyorum 2 aydır burnumda tütüyor
Sema065 @enmir Gaz sorunu geçtiğinde ben de az az yemeye içmeye başladım 5 aylıkken tamamen geçti bizim
tubasd enmir 3 ayından sonra isterseniz hafif hafif bebeğinizi takip ederek başlayabilirsiniz ama kolayı genel olarak hazır bu kadar icmiyorken hayatınıza geri sokmamanizi tavsiye ederim 🌸
aktifmaya enmir Gazlı bi bebek değildi zaten arada bi bardak içiyordum ama sonrasında çok su içiyordum😅
Demetslt enmir deneyerek öğreneceksiniz. İlk kolayi ictigimde 35 günlüktü ama benim çocuğum hiç gazlı değildi
Sema065 @enmir Yok valla benim çocuklar sıkıntılı😂 nefes alsak gazlanıyordu ilk çocuğum da her yediğimde pişman oluyordum ikinciye bu kadar dikkat ettim tabi her çocuk bir değil
Ezgiyln enmir her bebekte farklı oluyor ben valla cipste kola da içtim çünkü aşırı canım çekmişti aşırıya kaçmadan bir deneyin gözlemleyin mercimekte içiyorum ben