123Ha Merhaba anneler 🌸 Ek gıdaya geçeceğiz memnun olduğunuz önerebileceğiniz mama sandalyesi var mıdır ?
Olimbonii 123Ha İkea antilop cok saglam gercekten bende var devrilme filan asla olmaz baya kalin bir mama sandalyesi malzemesi kalin yani asiri saglam
Mavikelebek54 123Ha Ikea antilop kullanıyoruz çok memnunum çok sağlam ve pratik içine de dolgulu minder aldım rahat oldu 🌺
Deletedmom_48 @123Ha ben ikea antilop almıştım çokta memnunum fiyatıda ikeanın kendi sitesinde daha uygun içinede mama sandalyesi minderi aldım 👍
Dilruba_1 Deletedmom_48 ikea da ne kadar acaba? Trendyolda 400-500-500 civarı hep Birde bu mama sandalyesini diğerlerinden ayıran nedir acaba çok öneriliyor nedense
Deletedmom_48 @Dilruba_1 480diye biliyorum tepsili tepsisiz fiyat ona dikkat edin alcak onlar ben cevreme yorumlara güvenerek aldım boyu ideal kaba bişe değil rahat oğlum sevdi bide uygun fiyatlı bu detaylar cazip geldi
123Ha Evet masaya birleştirecek şekilde önünde mama tabağı koyma tepsisi yok. Başka önerisi olan var mı?
Deletedmom_48 @Dilruba zaten arama motoruna ikea mama sandalyesi yazınca tepsili 480tl bnde bu fiyata sitesinden aldım