ElifZynep54 Kizlar mrb gogsum mastit olmus cok agriyor bir tarafi cok sert doktora gittim antibiyotik verdi ama pek faydasi olmadi cok agri yapmiyor doktor bol bol emzir sağ dedi oglum o gogsumu almak istemiyor zar zor veriyorum ucuda yara napacağimi bilmiyorum varmi onerisi olan
Tasfamily ElifZynep54 emzirdiktrn sonra küçük bezi soğuk su ile ıslatıp sarınki hemen dolmasın geri. Emzirmeden önce ılık duş altında masaj yapın. Sert olan yeri iki yumruğunuzla sıkmaya çalışın hafif meme ucunda belirginleşen bir beyaz nokta Oluyor bende bazen. O noktayı sıkıyorum sivilce gibi küçük beyaz bişey çıkıyor o süt kanalının ucu tıkandığı İçin gerisinde birikiyor süt yani. Sertlik olan yeri bu şekilde sıkarak o tıkanıklığını açtığım yerden boşalmasınj sağlıyorum. Meme ucunu kontrol edin beyaz noktayı tırnağınızla sıkıp açarsanız süt ordan boşalabilir. Emzirerek yada kendiniz boşaltırsınız. Kaç kere böyle rahatlattım inşallah sizde rahatlarsınız
Ayss-12 ElifZynep54 bende yaşadım çok zor gerçekten Allah şifa versin sütün tadı değişiyor enfeksiyondan ilaca devam edin duşta masaj yapın ve çıkınca elinizle sağın ardından pompa ile sağın sütü atın sonra emzirmeye çalışın ısrarcı olun yoksa sütünüz azalır o memede zor kendine gelir ama sabırlı olun 🙏
Aysun1981 canım duşta ılık suyun altında yavaş yavaş masaj yaparak sağ o göğsünü. Benimde bebeğim ısırdığı için yara oldu ve emziremedim, şişti göğsüm, ancak böyle biraz rahatladım