Defne_20K Anneler 21 yaşındayım 46 kiloyum kilo alamıyorum bütün değerlerim normal ama benim gibi kilo alamayan varmı aranızda emziriyorum ondan mı kaymaklı acaba bilmiyorum güzelde yemek yiyorum aslında amaa tavsiye varsa .
Seyrantoprak Defne_20K ahhh ahh gel ben sana vereyim nolur 🥺 şaka bir yana kilo almak da vermek kadar zor olduğunu eşimden biliyorum ya Allah kolaylık versin. Bi diyetisyene gidin kilo almanız için size de listeyle takiple yardımcı olurlar.
Herseyimmm Defne_20K 22yasindayim bnde 48 kiloyum hiç kilo almam hamileyken 65, 70kiloya kadar çıkmışdım doğumdan sonra hiç bir diyet fln yapmadım tekrar 48kiloya kadar düştüm
sak Defne_20K ben de ayni seyi yasıyorum. Cok da yiyorum ama olmuyor. Burada bekleyeyim belki birinin bir tavsiyesi olur.
2018istanbul Defne_20K kuru yemiş yiyin hergün ceviz fındık falan diyecektim tam ama aklıma herşeyin o kadar pahalı olduğu geldi sustum 🙈
Defne_20K Herseyimmm 48 le hamile kaldım 60 doğum agirdum doğum çıktım 47 kiloyum bende hemen verdimm ama işte
Defne_20K sak bende deli gibi yemek yiyorum doktor ne zaman memeyi bırakırsan ozamann kilo alırsın diyo ama bebeğim daha 14 aylık düşünmüyorum biraktirmayi
Ysmndnz_ Defne_20K 1 büyük bardak süt 3 tam ceviz 2 yk yulaf 1 yemek kaşığı tuzsuz lor yarım muz 6 tane cicibebe hepsini blender dan geçir her gün 2 ara öğün olarak içebilirsin gör bak nasıl kilo alıyorsun 😄 emzirmiyor olsaydın hiç uğraşma direk gainer al iç derdim ama emziriyorsun
AngelMotherr Defne_20K benim boyum 1.70 56 olmuşum asla kendimi beğenmiyorum herkes sen delimisin ne güzel diyorlar ama normali benim 63 olmam lazım Bu da diyetisyen ile sağlıklı kg almak lazım eeee para mı diyetisyen verelim 😏
Esoca38 Defne_20K yalnız değilsin 😂 26 yaşındayım 48 kiloyum doğum yaptığımda 65 tim kırkım çıkarken bütün kilolarda beraberinde gitti benimkide emiyor ama sanırım bünye ile alakalı 😑
Defne_20K @“Esoca38”#p2378167bide ben çok tuvalete çıkıyorum yemekden sonra kalmiyo yesigum yaramıyor
Guleryuz99 Defne_20K 168 boy 46 kiloyum sen düşün 🤦🤦🤦 Alamıyorum ama benim strese bağlı gidiyor mide ağrısı çekiyorum çoğunlukla pek birşey yiyemiyorum