Angellove94 Kızlar merhaba dün akşam kolidordan sesler geldi baktım 2 karo şişip kabarıyor dedim deprem mi oluyor çok şiddetli ses geldi baktım bir yer sallanmıyor neyse kısacası yarın yaptırırız dedik 2 tane zaten gece baktım yine ses geliyor kolidor boyunca yürümüş şişmiş hepsi 3 tanesi patladı zaten acaba neden olur böyle birşeyi ilk defa duyuyorum ve görüyorum başına gelen var mı nasıl altından kalkacaz bu kadar karoların onu da bilmiyorum 😒
zeynepolurmu Angellove94 genelde rutubet ve nem yüzünden olur, sıkılmadan vileda ile silinmesi de sebep olmuş olabilir aklıma başka bir şey gelmedi
Huma_kus34 Angellove94 benimde evin duvarları yarılmış durumda adeta vursam üstüme gelecek yaparken ucuz malzeme kullanılmış onda zamn sonra yarıldı
Urasss13 Angellove94 yanlış olabilir emin değilim ama soğuktan olabilir diye biliyorum ya da çok eskiyse ondandır
MelindaMelisa Angellove94 Yerden geçen su boruları varsa eğer onlardan birinde çatlak vs olmuştur.Oda fayansı kabartıp patlamasına neden olmuş olabilir
Angellove94 zeynepolurmu çok silmem evim soğuk olduğu için 3 tane çocuğum var halıları kaldırıp silmek zor oluyor
Poyrazin_annesii Acaba ev yerden ısıtmalımı . Bıanda sıcaklık gelınce flnmı oldu acaba anlmdmkı valla
halamidagakaldirmislar Benimde banyonun Duvarındaki fayanslar göbek yaptı, eşim onlar patlamadan kırdı döktü, durduk yere banyo masrafı ve uğraşı çıktı 🫠🫠
anestezistanneee Angellove94 bizimde öyle Malesef sıfır bina fakat mermerler çatladı hatta düşmek üzere altta ki borulardan biri çatlamış su sızdırıyor.Ondan olmuş sizinki de alttan boru geçiyorsa ondan olmuş olabilir