Elifff11 Kızlar ek gıdaya ilk ne verdiniz ilk deneme için nasıl başlanmalı sonraki günler nasıl devam etmeliyiz
Quadera Elifff11 kabak patates balkabağı elma armut muz pırasa kuru kayısı sıralamasıyla gittim. Süt alerjisi vardı. Şimdi diyeti bozuyoruz daha 2 gündür de yoğurt ve lor peyniri vermeye başladım. Eğer sıkıntı çıkmazsa sonra yumurtaya geçeceğim
nazli_1909 Bende soracaktım burada bekliyim 🥰 sizinki 6aylık mı benim 3aylık ben daha erken başlamayı düşünüyorum niraz anam babam usulü ve şuan sadeve anne sütü içiyor mama kullanmıyoruz
Duruduman25 nazli_1909 anne sütü içiyorsa lütfen erken başlamayın anne sütünün faydalarından yararlansın
Elifff11 nazli_1909 biz 5 aylık olduk yavaş yavaş ek gıda sürecini araştırmaya başladım suana kadar anne sütüyle beslendi mama nın tadını anladığı için yemek istemiyor sütte yeterli gelmemeye başladı yavaş yavaş ek gıdaya başlamak istiyorum 😊
nazli_1909 Duruduman25 evet evet sadece anne sütü şükür yetiyor kilonalımı da normalin üstü hep ama başlamak şstiyordum ikisi birlikte diye düşündüm de gerek de yok galiba ya yettiği için bilemedim