Kbrasngltgs Dünden beri 3 oldu 38 çıkıyor ateşi kızımın kopek dişleri belirmiş acaba o ateş yapabilir mi grip belirtisi hic yok diğer dişlerinde de hic ateş olmadı
Moniza Kbrasngltgs bizde öyle ateş nobetindeyiz şu anda dediğiniz gibi hiç grip belirtisi yoktu bende disten olduğunu tahmin ediyorum
Eceedemiiir Kbrasngltgs Benim kızım diş ne zaman çıkarsa 37.4 u hiç gecirmedi şuan 4 dişi var alt üst olarak 37.5 geçmez diye biliyorum
Alparslaninannesi38 Kbrasngltgs ben dış ateşi 38 üstü olmaz diye biliyorum şuan bizimki dış cikariyor ama 37.5 fln oldu calpol verince düşüyor ama bı doktora sorun derim ya bı arkadaşım ki de böyleydi enfeksiyon varmış
Kbrasngltgs Eceedemiiir benim hic olmuyodu kopek veya azı dişleri çıkıyor ilk kez başıma geldi ateşlenen bi çocuk değil 8tane dışı var bitanesinde bile ateş olmadı belki bunlar yapıyordur
Eceedemiiir Kbrasngltgs İnşallah hasta değildir diyelim o zaman bizimde ne zaman ateş 38 ve üstü gördüysek boğaz enfeksiyonu geciriyo oluyoruz 😂
Eceedemiiir Kbrasngltgs Götür canım ateşi hala 38 i geçiyorsa bı doktor kontrolünde olsun yoksa da doktor da duymuş olursun geçmiş olsun şimdiden 🙏🏻