Öncelikle merhaba, bebeğim 6,5 aylık. Doğduğundan beri küçük küçük kusmalar vardı ama 4. Aydan sonra artmaya başladı. 5 aylık kontrolde kilo alımı durdu diyebilirim 50gr kadar almış. Doktor ek gıdaya başlamamızı tavsiye etti yoğurt ve tahıllı kaşık mamasıyla başladık devamında tadımlar derken bir liste oluşturduk. Reflü olabilir ihtimaline karşı da motilium kullanmaya başladık. 15 gün sonunda 450gr aldı ama kusmalar bitmedi sadece biraz azaldı. 6.aya girince de ek gıdadan dolayı kabızlık başladı ve kusmalar yine fazlalaştı. Reflü ilacını kestik kabızlığa çözüm bulduk düzeldi çok şükür ama yine kusmalar başladı. Günde kaç kere kıyafet değiştirip makine çalıştırıyorum sayamıyorum artık. Süt alerjisinden şüphelendik ama farklı gıdadan dolayı da kusmalar oluyor. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Başı yüksekte tutuyorum beslenme sonrası gazını alıyorum ve çok hareket ettirmemeye çalışıyorum ama yok engel olamıyorum. Emerken bile kusuyor bazen 😔 bu durumu yaşayan bilen var mı ne gibi bir yol izlediler bilgi verebilir misiniz 🙏🏽