_Bianneikibebis Kızlar yanlışlıkla banka hesabımı gizledim şuan göremiyorum nasıl açıcam bilgisi olan var mı uykum kaçtı resmen yaa
Momdyg _Bianneikibebis hesabınızda ki bakiyeyi gizlediyseniz mobil uygulamnın profil kısmı vardır. Ordadır ayarı genelde.
Liyaveannesi _Bianneikibebis hangi banka canım ? Netten bak yazar orda YouTube den videosunu izle vardır muhakkak
Hilaydakurt _Bianneikibebis eğer bulamazsan yarın bi şube ile görüşmeye git istersen birde gizlemek dediğin nedir bende vakıf kullanıyorum da tutarı mı göremiyorsun
Hilaydakurt _Bianneikibebis ana sayfadan sol üstteki insan simgesine tıkla aşağıda ayarlar var tıkla daha sonra güvenlik ayarları var daha sonra hesap/kredi kartı islem türü var oradan sonra zaten hesapları görüp devam edebilirsin canım 😌
Momdyg _Bianneikibebis vakıf yok bende olsaydı tarif ederdim. Müşteri hizmetlerini ara canım açarlar onlar hemen
_Bianneikibebis Momdyg işin kötüsü bankada kayıtlı olan numaram şuan kapalı, arıyorum ama o numaradan aramanız gerek diyorlar
Momdyg _Bianneikibebis evet başka numardan işlem yapılmaz. Aslında inanın çok basit ama görmüyosunuzdır muhtemelen. Uygulamaya girince profil kısmı var ya ya ordadır ya da hesap ayarları diye bi kısım var ordadır . Olmadı mobilden değil de internet bankacılığından deneyin belki orda karşınıza çıkar
Momdyg _Bianneikibebis bi de bankacıyım hshshsh vakıfla hiç çalışmadım ondan bilmiyorum uygulamasını😔 inşallah birileri destek olur 💪🏼♥️
_Bianneikibebis Hilaydakurt hesapta ki para biraz yüklü olduğu için yapamıyomuşum bankaya gelmek zorunda kaldım, çok teşekkür ederim canım 🧡❤️