Momdyg Kızlar. 3.5 ay önce doğum yaptım. Hiç saçım dökülmemişti. Ama yaklaşık 1 haftadır o kadar çok saçım dökülüyo ki anlatamam. Tarayınca bi avuç saç doluyo tarak ve her taramamda. Ne yapmam lazım bu gecici mi 😔
-Ozge- Momdyg emziriyorsaniz oyuzden dökülüyor benimde öyleydi hatta önler baya kel görünüyordu şimdi bebeğim 1 yaşında çıktı yerine yeni saçlar
Ecebayss Momdyg aynı sorun bende de var inan ki bıktım artık herkes geçer diyor oğlum beş aylık olacak nerdeyse hala aynı
AngelMotherr Momdyg evet zor ben zaten aşırı takıntılıyım. Özele gidip test vs. Verdim hersey normal çıktı doktor da anne imiş ben bile cildiye uzmanı olduğum halde bile dökülüyor demişti bir kere duşta ağladım da eşim yanıma geldi sesime noldu vs. Dedi duşta ayrı tararken ayrı toplarken ayrı yıkanmak istemiyordum düşün 3 ayda başladı 6 ayda durdu
Momdyg Ecebayss of of bende bıktım valla saçımı tarayasım gelmiyo yine bi kafa kadar saç dökülüyo diye😔
Elifmevahm Bur süre dökülecek sonra tekrar gelmeye basliyor elden ne gelir böyle gelmis boyle gidiyor herkes ayni bendr korkmustum ama bu isler boyleymis😄😄
Burcu87 Benimde bir dönem oldu avuç avuç doluyodu saçımı her elime attığımda taramaya korkuyodum evde her yer saç oluyodu sağlık ocağına gittim kan verdim demir eksikliği çıktı ferrum hap verdi dr 2 kutu kullandım ve geçti durdu dökülmem halende olmadı
fatma_erva Momdyg aynısını yaşıyorum saçımı toplayınca parmak gibi okdr azzz yani niye dökülüyor bilmiyorum her taramam Bi avuç saç dr gittim ama ilaçları düzenli kullanamadim
Bets_3 Merhaba kızlar. Bende 4.5 ay önce doğum yaptım saçlarım o kadar cok dökülüyorki ön taraflarım açıldı hep. İnternetten hallales diye şampuan buldum onu kullanıyorum şimdi baya azaldı dökülmesi 2kutu gönderiyorlar 186₺ kapıda ödemede mevcut
alyaninannesiii60 Momdyg kestirmeyi deneyin bende öyle yaptım bi nebze azaldı veya kına yakmak da iyi geliyormuş
Smymn Bnede sağlık ocaginda tahlil verdim demir eksikliği var mis. Ve ufak şişedeki kan ilacindan verdi ins ise yarar .