Deryaaaaaaaq1 Oğlum grip olmuştu öksürük burun tıkanıklığı vardı öksürüğü hafifledi ama burnu tıkalı buhar veriyoruz burnunu açıyoruz aspiratörle ama yatınca burnu yine tıkanıyor nefes alamıyor ne yapmam lazım 😔
ahsenannesi7554 Deryaaaaaaaq1 yattığı odada petek mi var ? Eğer öyleyse petekler odayı çok havasız bırakıyor küçük bebeklerin bu sebeple burnu hemen tıkanıyor ya peteklerin üzerine ıslak bir havlu koyun nem yapsın ya da buhar makinesi alabilirsiniz
Nesrinmahir Deryaaaaaaaq1 aynı durumu bizde yaşıyoruz bugün öksürük ve burun tıkanıklığı bırak emmeyi doğru dürüst biberon bile tutmuyor
AseLBebek26 Deryaaaaaaaq1 soğanı ikiye kesin bölün varsa üstüne karanfil batırın yattığı odaya koyun daha rahat nefes alıyor Eczaneden cold mix alıp yakasına ve yattığı yere damlatin gece çok daha rahat uyuyor Basini Bir tik yukseltin Geçmiş olsun
Sumshn Deryaaaaaaaq1 biraz yüksek yatırın ve odanın kaloriferini kapatın serin olsun oda. Sıcak olunca daha çok tıkanıyolae
ilon Deryaaaaaaaq1 bir iki gün idare edin düzelir biz de daha yeni düzeldik ben de serum fizyolojik kullandım işe yarıyor ama sebret hemen de açılmıyor bir de banyo yaptırınca başına daha çok su dök ki daha rahat açılır burnu
Ekim-4 Deryaaaaaaaq1 cold mix yeşil olandan alın, bi mendile damlatıp yastığın yanına koyun 10 dk içinde rahatlıyor
Deryaaaaaaaq1 ahsenannesi7554 yattığımız oda da bişey yok buhar makinesi sipariş ettim inşallah iyi gelir uyuyamıyor bebeğim üzülüyorum onun için