Adenbebi Bebişimin diş çıkarma dönemi doktor jel ve minnacık nokta kadar hap verdi ona vermem için ama etki etmiyor ne yapabilirim rahatlaması için deneyimli anneler lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız
Feyzosumunannesi Adenbebi 1 damla karanfık yagını 2 3 damla zeytın yagına döküp karıstırın temız bir mendili ile oraya yavas yavas sürüp kaşır gbı yağın ama sert yapmayın tecrubeli degılım dişimizz cıkmadı ama cok kasınıyor ben bunu yapınca rahatlıyor 7 aylık kızım
Adenbebi Feyzosumunannesi peki kaçıncı ayda kaşınmaya başladı biz minnağız erken başladı bizim kaşınma dönemi aylarca sürmüyordur inşaallah
Adenbebi Feyzosumunannesi karanfil tozu bulabildim karanfil yoktu çünkü karanfil tozu kullansam olur mu zeytin yağına ekledim dolaba koydum
Feyzosumunannesi Adenbebi valla 4 aylıkken elini agzına götürüp kasmaya baslamıstı benımkı.. 3 aydr kalıyor neredeyse
Feyzosumunannesi Adenbebi bilmiyorum valla oju ama karanfil yagı acı oluyor bır damla yeterlı oluyor aktarlarda satılıyor damla seklınde. Sız yaptgınız İn tadına kendınız bakın once yanmasın bebişin agzı acıysa