Hilal-95 23ygmur dünden beri bnm oğlumunda öye ya öyle uykusuna geciyor kalkıyor cocuk kızarık normlde ateşli olunca oluyor kızarık ama cocukda bsy yok tek yanağı bazen kullağıda kızarıyor ama genel durumda bsy yok anlamadık bızde
Hilal-95 23ygmur ama alerji olcak hiç bişey yedirmedim emınım bide tek taraflı olması ne bılım tuhaf uykusundan snra oluyor dünde bıgunde oldu ev sıcak ondan bılemedım nemlendirici felan sürdüm cok beyaz tenli allık gibi duruyor tek tarafı çözemedm bende
Ddm_efn_dlr Hilal-95 bizimde aynı genelde uykudan sorna tek taraflı oluyor yüz üstü uyuyor o tarafına yattıgı için oldıgunu düşünüyorum bende sonra geciyor zaten 🤔
Duygumi Hilal-95 benim bebeğim de şu an aynı durumda tek tarafta yoğun kızarıklık var sizin nasıl oldu geçti mi?
Hilal-95 Ddm_efn_dlr bnmkide yüz üstü yatıyor ondandır muhtemelen bıde ev braz fazla sıcak sanırım bılemıyorm
Ddm_efn_dlr Hilal-95 sıcaklıktan olsa bence iki tarafında da olurduniçini ferah tut bence üstlerine yattıkları için ama yinede tabi için rahat etmezse bir doktoruna sor 🌸
Selencanbaz Hilal-95 benimki de yüzüstü yatmaya başladığımdan beri yanakları kızarık. Gıda alerjisi sandım ama kusma mukus başka hiçbirşey yok
Hilal-95 Duygumi yok bızım ilerledi atopik dermatıt dediı doktor bioderma kullanıyorm canm çok iyi geldi gectı dısarı cıkmadan sürüyorum mutlaka