Beraninannesii Ahmet_22 Medisana marka çubuk ateş ölçer kullanıyorum. Henüz kullanmadım ama çok meth edildi
annelif Ahmet_22 kulaktan olcenlerden almak istiyordum braun asiri pahali oldugu icin burdan biri onermisti bana weewell marka fiyati makul asiri memnunum gonul rahatligiyla tavsiye ederim
Storymoon Teemo07 ya bendede omron var kulaktan ölçme kapatamıyorum ya off yazısı cıkıyor geri açılıyor mecbur pile kagıt sıkıştırıyorum sizimkide öyle mi omron 521 var bizde
Balevlat00 Storymoon ay benimkide omron ama anlamiyorum pili mi yok yalnis mi olcuyor bi sacma bende az once onu arastiriyordum bebegim hasta evde ates olcer var bi turlu olcemiyorjz dogru durust
Storymoon Teemo07 hee bendeki kulaktan ölçer kafayı yiyicem bozuk mu dedım yani teknik servısi arıcam o znm
Storymoon Balevlat00 walla yaa bilseydim braun alırdım aslında braun alcaktım pahalı geldi keske alsaydım
Polannem Chicco kızılötesi mytouch alın ateş ölçer kullanıyoruz başlarda sevmemiştim ama çok pratik. Şakak bölgesine tutuyorum kısa sürede ölçüyor