Yaselya ayyy yemin ederim bugün artık sinir krizi geçirdim resmen bağırdım çocuğuma defalarca sonra da oturup ağlıyorum ama yoruldum. Kayinvalidem var üst katta ama çocuk onu takmıyor ki ben o ortamdaysam illa benimle olacak. 11 Ay 24 günlük oğlum. Sabah kalkıyoruz iyi güzel, kahvaltıya oturuyoruz mama sandalyesine koyuyorum onu da masa da gördüğü herşeyi eline istiyor vermeyince asla ağzını açmıyor kaşığa asla yemiyor. Çay bardağı, çay kaşığı, çatallar peçeteler saçma sapan kapkacak herşeyi her istediğini önüne veriyorum her lokma için başka birşey istiyor. Sizin söylediğiniz gibi mama sandalyesinde ayağa kalkmak istiyor. Zaten öyle oyuncaklarla oynama oyalanma falan doğru düzgün yok 5 10 dakika kendi kendine oyalanirsa tepismiyorum bile beni farketmesin azcık dinleneyim diye. Öğlen çorbasını içiricem bugün yine saçma sapan birseyleri istemek için parmağını uzatırken elimde çorba kasesine bir çarptı dolu bir kase çorba yere döküldü zaten cinnet geldi bana yani, dedim gel şimdi corba yerine yoğurt yedireyim sonra başka çorba yaparım sana onu da yeriz, kahvaltı da yaptığı hareketleri yine yapıyor herseyi istiyor ağzına bir kaşık sokmak için tüm mutfağı önüne sermek lazım. Sürekli beni tutup bi yerlere götürüyor mutfağa falan mutfağa gidince de kucağıma gelmek istiyor üst dolapları karıştırmak istiyor ocakla oynamak tezgah üstünde ne var ne yok hepsini görmek kurcalamak onlarla oynamak istiyor bu durum aşırı sıkıcı bi hal aldı günde 50 kere tekrarlanıyor. Akşam yemeğinde kola içiyoruz illa bardağı istiyor hadi onu istiyor veremiyoruz diye ayran içiyoruz bu sefer onu istiyor ona küçük bi bardağa koyup iciriyorum kendi içmek istiyor kaç bardak kırıldı kaç kere etraf battı artık sayamadım bi de asla plastik ve ağzı kapalı pipetli bir bardak kabul etmiyor illa bizim gibi normal bardaktan içecek. Yani çok zorluyor son günlerde gerçekten. Uyuttum saat 9da ama saat nasıl 9 oldu bir de bana sorun sinirden yorgunluktan başım çatlıyor Allah acısını göstermesin yokluğuyla sınamasın çokta hareketli maşallah benim ki 🤯