Ozge92 Kızlar kızım 14 günlük kakasını yaparken çok ıkınıyo ağlıyo kıpkırmızı oluyo başına gelen varmı neden oluyor acaba ve nezaman geçer bu durum
YagmurunAnnesi Ozge92 Cok sukur biz cok sorun yasamadik canim. Ama zeytinyagi ile gobegine karnina saat yonunde masaj yap. Havluyu ütüyle isitip karnina koy rahatlatiyor o. Zeytinyagi ile uyari verenler var poposuna ama kac gunde bir yapiyor canim kakasini.
Derinsuveannesii Ozge92 canım bizimde oyleydi ikinip ağlıyordu kaka yaparken ve doktor baktı poposu çatlamış çok canı yanıyor du kızımın
Helin Ozge92 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin bebeğinin kakasını rahat yapabilmesi için bagirsaklarini yumuşatır bide sen yediklerine dikkat et çünkü senin yediklerin kızına geçiyor henüz onun bağırsakları tam olusmamis
Sydbll Didemmm nasıl belli oluyor çatladığı canım benim de oğlum çok kınıyor 29 günlük ama kakasını normal sıvı yapıyor
Ozge92 Helin okadar çok dikkat ediyorum ki ama bnde kabızım ne yiğceğimi şaşırdım bide sezeryanım hiç böyle kabız olmazdım ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ece06 Ozge92 aynısı bizde de var makatında da çatlaklık görmüştüm 4-5 gün önce sarı kantaron yağı sürdüm hep geçti şimdi fakat gaz sancısı ıkınma anlık olarak yine oluyor .. bugün doktora gitsem mi dedim damla falan verirse hafifler mi diye düşündüm
Helin Ozge92 canım bende sezeryan doğum yaptım benimde 3 ay oldu ben bile halen sıkıntı çekiyorum normal yine kayisili meyve suyu iç çorba türü tuket