Deryaeylul Kizlar gorsel yukleyeccegim ama kiz bebek poposu laf demeyin lutfen 6 aylik kizimda koyu kivamda rengi sefaf yesile yakin neden olabilir!
Show_must_go_on Deryaeylul lütfen tarif edin sadece resim yüklemeyin her türlü sapığın rahatlıkla hesap açıp girebildiği bir uygulama sadece bizim gibi yardımlaşma amacı için anneler kullanmıyor maalesef
MelindaMelisa Deryaeylul Eesim yüklemeyin vajinal bölgedeki akıntıysa idrar yolu enfeksiyonundan olabilir bi test yaptırın
Mucizelerherzaman Deryaeylul kız bebeklerde akıntı olabiliyor ama yeşilse belki idrar yolu enfeksiyonu da olabilir bezi ağır kokuyor mu bizim doktorumuz bezini açıp koklamılıştı. Takip edin bi kaç gün
Deryaeylul Show_must_go_on haklısınız vajina bolgesinde sefaf acik yesile yakkn bir renk koyu kivamda akimti vsrdi bende açıkçası korktum sbebeini de anlamadim
Deryaeylul MelindaMelisa randevu bulup gidemedim de dun geceden sonra devamli kontrol ettim birdaha denk gelmedimde vajinal skinti gibi sefaf acik yesile yakin koyu bir akıntıyfi
MelindaMelisa Deryaeylul Özel hastaneler sadece idrar çalışabiliyor.Yada acile gidin idrar yaparken ağlaması varmı yada bezi kokuyorum?idrar rengi koyulaştınız bunlar önemli.Eğer koku falan varsa idrar testi yaptırmanız lazım.
Deryaeylul MelindaMelisa oyle yapicam randvu aldim ozelden de idrar rengi koyu sadece bir agirisi kokusu yok
ayda17 Deryaeylul enfeksiyon kaynaklı olabilir bence vakit kaybetmeden doktorunuza götürün idrar ya da kan tahliline göre sonuç belli olur