busudiyin96 8 günlük bebeğin var , sürekli yetememe duygusu , çaresizlik yaşıyorum ağlamak istiyorum bir şey olacak diye korkuyorum. Galiba lohusalık sendromu denen şey bu ne yapsam içimi rahatlatırım ???
Leylamleyla busudiyin96 kesinlikle holusaliktan bir çaresi pek yok sadece 40 nin çıkmasını bekle garip bir şekilde 40 çıkınca herşey düzeliyor 😊
Salihakabaktan19 busudiyin96 alışma sürecindesin alışınca birbirinize ne istediğini neyi olduğunu öğrenince hepsi geçiyor canım
Damlasu23 busudiyin96 bende o duyguyu yaşadım sürekli ağlıyordum kızıma yenemiyorum diye eve temizliğe yetişemiyorum diye ama zamanla geçti bir bebek bakıma muhtaç annelik çok bambaşka bişey ama zaman ver kendine 40 çıkınca yavaş yavaş geçecek stres yapma bebiş ler hissediyor🙂
busudiyin96 Evet onun faekındayım her gün yeni bişeyini öğreniyorum ama hep bişey olacakmış , hep hiçbir şey yolunda değilmiş gibi geliyor
Liliyy busudiyin96 ay ben hergün aynı saatlerde ağlardım😄 genelde akşam üzeri gelirdi ama geciyo inanki şuan 1 yaşında iyi ki var diyorum eşim gidiyo nöbete 3 gün gelmiyo yalnız bakıyorum cok daralıp bunalırsan ailenden arkadasndan komşudan eşinden destek al görüş git gel kafanı dağıt ben cok yalnzdm zordu..
Haticeayann55 busudiyin96 ben hep yalnız geçirdim lohusaligimi psikolojim çok bozulmuştu eşim köydeydi hep yalnızdım çok zor bir surecti gerçekten ağlıyordum yanii hatırladıkça moralim bozuluyor 🥺
ahsenannesi7554 busudiyin96 şunu söyleyeyim ki 40 gün geçince insana bir aydınlanma geliyor bende yaşadım aynı durumları korkma geçiyor. Biraz toprlayınca bebeğinle dışarıya çık inan çok iyi geliyor. Lohusa dışarıya çıkmaz felan diyenleri de dinleme kalabalığa girme yeter zamanla oturuyor her şey
busudiyin96 ahsenannesi7554 dilerim öyle olur bol bol dua ediyorum gerçekten çok zorlandığım bi süreç oldu hamilelik prenseslikmiş