Aloaveraaaa Merhaba hanımlar Kuzu kıyma alicam kolu komple alırsan öyle çekerim diyo bikac kasap kolun kilosu 160 kıymasına 220 lira diyo. Bı çekmeye aradaki fark tuhafıma gitti. Ben bu kolu alsam evde robottan çeksem olur muki hiç böyle kıyma yapan var mı?
Esra_Deva Aloaveraaaa 240tl den alıyorum kilosunuz fiyatlar maalesef denemedim hiç ancak robottan çekilebileceğini sanmıyorum ya olmaz gibi.
okuyor Aloaveraaaa yarım kilo almıştım ben. Hiç böyle bir şey de demedi kasap. Hatta sabah dükkan açılınca gelmemizi söyledi , gittik. Makinada ilk kuzu etini çekiyormuş. Diğer etlere temas etmesin diye. Çift çekim yaptı biz söylemeden. Bebekler için alıyorlar hep dedi.
Aloaveraaaa BuzluKahve ben kemiğinden ayırıp robotta yapsam olur muki hiç kıyma çekmedim robotta. Deneyen var mı merak ettim bu yüzden yazdım☺️
BuzluKahve Aloaveraaaa maalesef robotta olmaz ama dediğim gibi eğer fiyatından sebepse zaten ikisi aynı kapıya çıkar. (Gerçi ben hiç kuzu kıyma vermedim😅)
Esra_Deva Aloaveraaaa ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama küçükken evet uzun süre gidiyor. Benimki 18 aylık ve tam bir etçi maşallah 😬🤦♀️
Aloaveraaaa okuyor yaşadığım bölge kırsal bundan mi bilmiyorum çoğu yerde kuzu kıyma bulamadım bikac yerde böyle dedi. Parça şeklinde vermiyoruz dedi. Migrostan alıyodum normalde onlinedan oda yok bu ara
Aloaveraaaa BuzluKahve ya haşlama vs sıkılıyor belirli zaman sonra köfte tarzı iyi oluyo. Ben dana eti falanda veriyorum öyle irdelemedim aslında ☺️
Kuzularinanasi Aloaveraaaa evde cekilmez bence eti ziyan etmeyin .alin 1 kg ztN o epeyce bi gider size parca parca buzluga atin lazim oldukca kullanirsiniz
Aloaveraaaa Kuzularinanasi bende zaten 1 kilo alicam dediğimde adam kolu komple veriyo oda 2 buçuğa yakın. Yoksa ben zaten azar azar alıp atiyodum buzluğa. Migrosta sıkıntı yok ama bu kasaplar bı tuhaf. Yoksa işleyiş mi böyle anlamış değilim
Bir_anneee Aloaveraaaa benimki de 8 aylık kuzu kıymayı yemiyo dana kıymayı yiyo kuzunun kokusu baya ağır o yüzden olabilir mi acaba
Aloaveraaaa BuzluKahve ya hani diyolar ya dana kimyasala maruz kalmış kuzu verin bebeklere diye. Ondan sebep kuzu kuzu diye tutturdum ben🤣
Kuzularinanasi Aloaveraaaa allah allah baska alan yoksa demekki bi parcasini kesip size verse satamicak oyuzden komple size satmak istiyor .valla bilemedim ben olsam yarim kg alirim yani taze taze kullanayim diye .ama oyle bi sansiniz yoksa bilemedim
burjuvaanne Aloaveraaaa olur bn aldigim eti kendim cekiyorum . Sonradan kiyma mak aldim ama o olmadi zamanlarda hep rondodan cekiodum
Aloaveraaaa burjuvaanne ilk deneyen anne sizsiniz☺️ makina çekimi gibi oluyo mu ziyan etmem eti demi🤣
Aloaveraaaa Bir_anneee evet hasladigimda okokuyu bastırmak için soğan sarımsak ne varsa atıyorum. Biraz aliyo kokusunu. Benimkide dana etini daha iştahlı yiyor. Ama kimyasala maruz kalıyor vs muhabbetinden vermek istemiyorum gerçi yediğimiz herşey hormonlu ama
burjuvaanne Aloaveraaaa yoo tavuguda çek danayida çek cocuk yicek zaten guzelcede yoguruluyor. Bazen bazi etler siniri cok oluyor rondoyu arada durdur pervane kismina dolanio o sinirler yanar makinaniz 😄