Beyzats Kızlar bebeğim uykusunda ve normalde kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor gaz felan çıkarıcaği zamanda öyle yapiyor sanırım gaz sancısı çekiyor ne yapmalıyim rahatlaması için geçmesi için
berna5225 Beyzats bio gaia ve nurse Harvey kullanıyorum ayrıca bacaklarını karnına ittirip poposunu aralıyorum çıkartıyor inşallah rahatlar
Beyzats berna5225 Nurse harveys gaz damlasını aldım sizin tavsiyeniz üzerine tesekkurler inşAllah şifa olur
minikoglummmmm Beyzats ben kullandım faydasını görmedim her bebeğe yaramıyor maalesef iki buçuk aydır gaz çilesi var masaj yapıyorum sürekli
berna5225 Beyzats inşallah canım benim bebeğime işe yaradı 3-4 günde fark etti inşallah faydası olur sabah 10 akşam 10 damla verdim
berna5225 minikoglummmmm bende çok damla kullandım hiç fayda görmedim ama nurse Harvey ve bio gaia ikisini kullanınca fayda etti daha rahatladı sap simlex mi ne var bide arkadaşıma da o fayda etmişti inşallah size de fayda eder gaz çok zor gün boyu ağlıyordu bebeğim hiç Bi bebek ağlamasın inşallah size de şifa versin Rabbim
minikoglummmmm berna5225 aminn ama ben gaz ilaçlarını bıraktım boş yani yaramıyor masaj yapıyorum sadece bebek yağı ile masaj yapıyorum
berna5225 minikoglummmmm bende çok şey denedim onları da yapmaya devam ediyorum maalesef tek başına hiçbiri tam çözmüyor
Sedaa566 Kimyon deneyin benimde 2 aylık bebeğim var gaz sorunu çok bir çay bardağına yarım çay kaşığı kimyon üstüne sıcak su demlenince 3 çay kaşığı verin. Bende biogarga ve sampilex kullanıyorum bide kimyon