Denezmeh Merhaba cybex cloud z puset ve ayni zamanda oto koltugu satiyorum. Opera istanbuldan almistim garantisi devam ediyordur. Operaistanbul.com dan fiyatini inceleyebilirsiniz. %50 altina saticam. Cok temiz en ufak cizik bile yok.
rosesbabys Denezmeh merhaba ustte kalsin bende bu pusetten kullandim kaldirmistim bayadir gecen baktim tutma yeri sabit degil sallaniyor sizinde oylemi acaba tasirken skinti yok ama sabit durduvunda hafif bi one arkaya gitme var cok az
Denezmeh rosesbabys benimkinden oyle bi durum yok belki kullandiginiz bebek arabasiyla ilgilidir ben cybex mios kullaniyorum. Sizin araba da cybex mi
rosesbabys Denezmeh hayir mima arabam ama pusetin alt kismi degil sap kismi dedigim yer elimizle tuttugumuz ust sapi sallaniyor
Denezmeh rosesbabys hmm anladim benimkinde oyle bi sorun yok ya sapasaglam belki darbe almis ya da dusmusse zarar gormus olabilir🤷♀️
rosesbabys Denezmeh anladim cok tesekkurler evet biraz hor kullandik bende hic hatirlamiyorum kullanirken sallandigini cunku😄
Denezmeh Meltemilena 0 dan 9 aya kadar kullaniliyor tam yatis pozisyonu var port bebeye ihtiyac kalmiyoe bu sayede. Operaistanbulda 10 bin tl suan ben 5 bin tl ye veriyorum.