3yasakadarsifirekran Kızlar bunu kullanan var mı ? Kapağı tam kapanmıyor kaşık monte olduğu için hava alıp bozulur diye korkuyorum . Ona göre iade edicem
-erCansu- 3yasakadarsifirekran kapagını döndürerek sokuyorum tam içine girsin diye bayadır kullanıyorm çokta seviyorum😅
MinikPrensesannesii 3yasakadarsifirekran 5 aydır kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım . Kapağı tam kapanıyor azıcık boşluk kalması lazım.
3yasakadarsifirekran MinikPrensesannesii evet tam oturmuyor benimde o yüzden içime sinmedi bir de bizim evde baharatlar çok çabuk bozuluyor
KahveliVera 3yasakadarsifirekran bunu alacağınıza standlı kullanıyorum çok memnunum sofraya da rahat koyabiliyorum
3yasakadarsifirekran KahveliVera 6 lı dönen stantlı var aslında ama baharat çeşidi çok olduğu için bundan da almak istedim .
KahveliVera 3yasakadarsifirekran benimki dönenli değil 8li 12li olarakta var ben çok baharat tüketen biri değilim 8li bile fazla gelebiliyor https://ty.gl/e6oljx8a7s Bu benim kullandığım karaca yazıyor ama mağazalarda varmi hiç bilmiyorum bakmak lazım ben buradan almıştım 🤭
3yasakadarsifirekran KahveliVera Çok güzemişş 😍 ben çok kullanıyorum baharat tezgah üstüde vardı yer kapladığından anneme verdim şimdilik küçük mama kavanozlarına koydum