Aysun5455 Kızlar 6 gün geçiktim test yaptım bugun ama sabah degil ögleden sonra yaptım sabah yapılsa daha net sonuç alırsın dediler sabah yapmayıpta net sonuç alan varmı.
Eylul05 Aysun5455 ikindi vakti yaptım doğru sonuç aldım varsa var yani onun sabahı akşamı olmaz ki her an yapabilirsin testi
momyy_ Aysun5455 sabah ilk idrarla yap demelerinin sebebi beklemiş idrar daha net bir sonuç verir ondan ama eğer varsa her türlü çıkar
Aysun5455 Eylul05 idrarın içinde hcg hormonu biriktirdigi için daha dogru sonuç verirmiş inanın bende bilmiyorum bende emin olmak için sormak istedim
Eylul05 Aysun5455 yani test testtir her zaman sonuç verir dediğim gibi aksam ustu yaptım doğruydu sonuç
Gizemlibirisi Aysun5455 adet olacagim gün yaptım öğleden sonra.hemen çıktı.bence alakasi yok.suphede kalırsanız kanverin
Aysun5455 Elf55 pazartesiye kadar beklerim olmazsam kan veririm ama karnım agrıyor çok inşallah olurum
Brna-34 Aysun5455 bende dün test yapmıştım negatifti bu sabah hasta oldum karnım ağrıyordu ara ara sabah bi ağrıyla uyandım hemen lavaboya koştum şükür ki hasta oldum 🙏😊