Slademircan Kızlar bebeğim iki aylık 6500 kilo 3500 doğmuştu Mama +emiyo sizce ayına göre iyimi kilo ?
Yusufff-41 Slademircan çok iyi canım bizde 3600 doğduk mama meme ile devam ettik dört buçuk aylığız 8500 kiloyuz mamayı sadece geceleri veriyordum sütüm azaldı gündüzde vermeye başladım on gündür 90 cc doyuruyor bizi sen kaç cc veriyorsun
Aryammomy Slademircan benim kızım da iki aylıkken o kilodaydı eğer sütünüz yetiyorsa mama vermeyin kilo alımı fazla fazla iyi ben başta sarılık için mama verdim sonra direkt bıraktım mamayı kilosu bu kadar iyiyse gerek yok
Yusufff-41 Slademircan biz meme sonrası mama yiyoruz 120 bitiremiyoruz fazla geliyor ama sadece anne sütü ile durmuyor mama takviyesi istiyor
Kuzeymomss Slademircan sütünüz ne kadar geliyor? 2 aylık bebek için 120 150 çok değil mi? Oğlum 7.5 aylık meme mama ek gıda gidiyoruz, 90 120 içiyor. 120 bazen biteremiyor bile
Aryammomy Kuzeymomss benim kızım 20 günlükken 120 içiyordu bebekten bebeğe farkediyor sanırım vermeyince de ağlıyorlar
Slademircan Kuzeymomss inanın daha versem onuda içecek bizimki biraz boğazlı anne sütünü kesinlikle yetiremiyorum uyumuyor mana yemeden
Deletedmom_62 Slademircan çok çok fazla içiyor. Onun şuan 90 içmesi lazim ki 90 da sadece mama icseydi yani. Mamayi kesinlikle azalt obez olur çocuk böyle giderse emzige alıştır fazlasını isteyince emzik ver