Sontvbukucu zkaradeniz0426 dun gece buzluktan kafam kadar bir et çıkardım. Muhtemelen kurban eti çünkü bizim o kadar et almamız mümkün değil.😂 Tabii cozdurdugum için hepsini yahni tarzi tencere yemegi yapiyorum heralde 3 gun onu yeriz 3 gun kafam rahat 😂😂😂
Deletedmom_123 zkaradeniz0426 etli kapuska mercimek çorbası (dün kaynanam yaptı ben kapuska nasıl yapam hahahahah)
Kleopatraaaa___ zkaradeniz0426 Misafirim var yemeklerim hazır çok şükür 😊 ANTEP karışık kuru dolması ve Antep Bayram yuvarlaması 😊
AselSenam Kleopatraaaa___ en sevdiğim çorba, bunun salçalı olanını yapıyorlar adını hatırlayamıyorum. Ekşili çorba mıydı neydi Kuşbaşı et mantıyla falan. Eğer neyi kastettiğimi anladıysanız Antep usulü tarifi verir misiniz bana 😂
Olric11 zkaradeniz0426 bugün eşime gün tadında portakal soslı kek, milföy, tahinli kurabiye Banada mercimek çorbası yoğurt 😅
Feyzosumunannesi zkaradeniz0426 valla akşama isotlu köfte yoğuracagım marul turşu ayran ile yıyelim değişiklik olsun bu seferde hem benımde canım istedi tek yağıp yıyesim gelmez
Kleopatraaaa___ AselSenam 😅Ekşili Ufak Köfteden mi bahsettiniz bilmiyorum ekşili yuvarlama da diyoruz 😅 Bu ondan bir tık farklı pirinç unu ve sinirsiz kara et ile yoğuruyoruz bunu ama o köftelik bulgur ile oluyor 😅
1__anne zkaradeniz0426 bende dündenkalan ıspanak kavurma vardı yanına ne yapcam hiç bilmiyorum fikir verin ne gider yanına 🥰
Hep_mi_uykusuz zkaradeniz0426 Aksama caya misafirim gelecek bende aksam.yemek yemeyeceğim diyetteyim onlara hazirladiklarimdan yiyeceğim😁 Patatea salatasi Kek Pogaca Sarma😊
35lavanta zkaradeniz0426 Bugğn kızımın isteği var fırında tavuk kanat yapıcam bol soslu yanına pirinç pilavı ya sarımsaklı yoğurtlu kereviz yada salata yaparım birde ev usulü yalancı mangal keyfi 😂