ikos58 Tky58 keçi sütü anne sütüne en yakın olan. Yapı olarak da çok ince bebeğe gaz kabıZlık yapmıyor. İçerisindeki değerler anne sütüne çok yakın mühendisinoğlu da incelemiş zaten. Denemenizi öneririm
KubraurganAlper Tky58 olsun hiç pes etmeden inatla versn sonra düzeliyor başıma aynısı geldi şimdi ki bebeklern huyu 😇
Anneciikkk Sma kullandım ilk aylar hep kabızdı bebelac yaramadı smilac yaramadı sonra hipp en iyisi diye duydum 6 aylık bitimine kadar kullandık hem kilo alımı hem tuvalet sorunumuz bitti hipp 2 de mamayı sevmedi birde hep yeşil yaptırdı.. ben şimdi evolvia kullanıyorum başka mama çeşidi kalmadı 😑
Baharellezi GzmLna bende doğduğundan beri sma veriyorum memede emiyor çok memnundum, hipp için de güzel şeyler duydum değiştireyim dedim değişmez olaydım bebeğim kabız oldu 3 gündür lokma lokma yapıyor kalasını 😔hemen bıraktım yine sma bugün düzene girdi şükür
GzmLna Baharellezi kıyamam geçmiş olsun düzelir inşallah ben kabız olunca zeytinyağı içiriyorum bir çay kaşığı
Mero Tky58 bebivita benim kızm 10aylık bayıla bayıla içio hipe ayit bi marka fiyatıda uygun bnce bi deneyin derim
ikos58 [bilinmeyen] suan 3.5 aylıgız cok sukur bır problem yasamadık. Benım oglum hem kolık hem de laktaz ıntoleransı var hafıf o yuzden ınek sutlu mamaları asla sındıremedı ama bunu dogumdan berı kulllanıyoruz. Inege gore kecı sutu anne sutune daha yakın ve ıcerısınde laktoz anne sutu gıbı. Yıne de canım doktorunuza danıs ıstersen ama ben kullanıp memnun kalmayan gormedım
ikos58 [bilinmeyen] muhendısınoglu mamaları ıncelemıstı bıde ona bak ıstersen. Golden goat ayrıca cok ınce yapılı zatan sallamana bıle gerek yok suya koyunca azıcık cevır ıcerısınde hemen erıyor
Zeliha Tky58 1ay aptamil kullandım cok.kotu gaz yapti sma kullandm kaka yapamadi en son evolviaya gectik 1.5 aydir falan cok rahatiz cok şükür
Ctnayse deletedmom4842 deletedmom4842 evolvia çabuk acıktırıyor diyorlar. Benim ikizler 11aylık 2numara kullanıyoruz. Kabızlık sorunu yaşıyoruz mamayı değiştirmeyi düşünüyorum onuüzden sordum